Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6312
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.52%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще разнообразим малко с мачовете от ATP Cup и ще се спрем изцяло на женския турнир в Аделаида, Австралия, който е и първият от WTA за тази календарна година. Надпреварата се очертава да бъде доста интересна, тъй като има участие на някои добри тенисистки в нея.

Топ прогнозата за деня ще бъде за мача между Елина Свитолина и Анастасия Гасанова, като в него прогнозирам под 18,5 гейма за целия мач на 2.05 в efbet. Лично аз очаквам Елина, която е безспорната фаворитка в този двубой, да стигне до убедителна победа и да даде много малко геймове в два сета на своята опонентка. Toва ще бъде и първи мач между тези две тенисистки една срещу друга в тура.

Продължаваме с женската надпревара и ще се спрем на мача между Мисаки Дой и Кристина Куцова, който поне на хартия е абсолютно равностоен. Тук предлагам брой сетове – 3, тъй като както винаги съм казвал доста често подобни сблъсъци завършват в трисетови оспорвани битки. Коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.50 в efbet, а в статистически план японката има победа в единствения мач между двете, който обаче бе преди цели 8 години.

Третото ми продължение от турнира в Аделаида е за чист успех с 2:0 сета в полза на Елена Рибакина срещу Сторм Сандърс на коефициент от 1.55 в efbet. Двете до момента никога не са се срещали в тура.

Няма как да пропуснем срещата между Екатерина Александрова и Лейла Фернандес, като тук прогнозирам успех в полза на втората, а коефициентът е 1.60 в efbet. В статистически план двете не се познават, тъй като никога не са се срещали една срещу друга в тура при жените.