Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.49%
Заложени единици: 6390
Спечелени единици: 5907
YIELD: -7.56%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Квалификациите за Откритото първенство на Австралия вече приключват днес, така че моите топ прогнози за деня ще бъдат насочени към първия кръг на турнира, който стартира в ранните часове на 17-и януари. Така в следващите два дни преди старта на турнира ще мога да дам прогнози за още доста мачове от началото на надпреварата. 

Ще започнем с мъжката надпревара и срещата между Андрей Рубльов и Джанлука Магер в която руснакът е повече от категоричен фаворит, а тук предвиждам под 31,5 гейма в мача, като коефициентът е 1.95 в efbet.

Продължаваме смело напред и няма как да пропуснем един на пръв поглед доста интересен двубой между Даниел Евънс и Давид Гофен в който британецът е в ролята на фаворит, но белгиецът хич не е за подценяване. Тук бих потърсил над 36,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е просто страхотен за любителите на залози – 1.95 в efbet. Евънс има две победи от два мача над белгиеца до момента, така че води убедително в общата статистика.

Стигаме и до срещата между Камерън Нори и Себастиан Корда в която прогнозирам победа в полза на първия, а коефициентът е 1.55 в efbet. Корда е спечелил единствения мач между двамата до момента, но определено Нори е по-добрият тенисист към днешна дата и не случайно е в ролята на фаворит.

Насочваме поглед към сблъсъка между Беноа Пер и Тиаго Монтейро в който бих ви предложил изненадваща победа в полза на първия на коефициент от 3.15 в efbet. Усещам, че опитният французин е подценен тук. Той има две победи от два мача над този противник и макар да се намира в стряскащо слаба форма сега е началото на новия сезон и е време за поправка.

Поредното ми предложение е за един напълно равностоен на хартия меч между Алексей Попирин и Артур Риндеркнех. В този двубой бих ви предложил да се спрете на първия, който е представител на домакините от Австралия и в крайна сметка ще получи солидна подкрепа от трибуните, а коефициентът за негова победа е 2.05 в efbet. Последното ми предложение от първия кръг на мъжкия турнир е за победа с 3:0 сета в полза на поляка Хуберт Хуркач срещу Егор Герасимов, а коефициентът за този залог е определено доста добър – 1.95 в efbet.

Насочваме смел поглед към женския турнир и първото ми предложение от него е за победа с 2:0 сета на Елина Свитолина срещу Фиона Феро, като коефициентът за чист успех в полза на украинката е 1.60 в efbet. Продължаваме с мача между Симона Халеп и Магдалена Фрех в който румънката е в ролята на супер фаворитка, а моето предложение за този двубой е за под 17.5 гейма в мача на коефициент от 2.00 в efbet. И последното ми предложение е за брой сетове – 3, в срещата между София Кенин и Мадисън Кийс, която е на хартия почти абсолютно равностойна, а коефициентът за този залог е 2.45 в efbet.