Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.05%
Заложени единици: 6102
Спечелени единици: 5623
YIELD: -7.86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще се спрем на мачове от ITF турнири, което е по-ниско ниво от Чалънджър надпреварите, които прогнозирах през последните дни. Целта е да има разнообразие, а и любителите на залозите честно казано си падат по мачове от въпросните надпревари. Ще насочим поглед към Доминиканска република и женският турнир, който се провежда там.

Днес е време за ½-финали, а първата среща на която ще се спрем съпоставя Чанел Ван Нгуен и Рушри Вийесундера. Първата е в ролята на категорична фаворитка за класиране на финала и успеха днес, а моята прогноза е за убедителен успех в нейна полза. Тук предложението ми за залог е за под 6.5 гейма в мача за аутсайдерката Вийесундера, като коефициентът е просто прекрасен – 1.85 в efbet

Ще се спрем и на втория ½-финал за деня между Даша Иванова и Анастасия Антал, като в този мач определено ще бъде интересно, тъй като е напълно равностоен според букмейкърските къщи. Моето предложение за него е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.65 в efbet.