Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.08%
Заложени единици: 6268
Спечелени единици: 5788
YIELD: -7.65%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

През последните дни нямаше нищо за прогнозиране, но ще мога да ви зарадвам с малко прогнози преди началото на новия сезон, който започва до броени дни с ATP Cup.

За топ прогноза ще се спрем на мача от женския ITF турнир в Тунис, между Арлинда Рушити и Кристина Миленкович, в който прогнозирам под 8,5 гейма в Сет 1. Коефициентът за този залог е просто прекрасен – 1.85 в efbet, а на практика това означава, че фаворитката трябва да спечели убедително частта и да даде максимум два гейма на своята противничка. 

Оставаме на тунизийска земя и ще се спрем на срещата между София Костулас и Ерика Сема, в която на практика няма изявен фаворит и първата има леко предимство. Както съм ви казвал и преди, в подобни срещи често се случва да има три сета и именно това е предложението ми за този мач – брой сетове – 3, а коефициентът е 2.75 в efbet.

Насочваме поглед към мъжкия турнир в Тунис и срещата между Ярно Янс и Казуки Нишиуаки, в която прогнозата ми е брой сетове – 3, а коефициентът – 2.55 в efbet. Този мач е напълно равностоен на хартия и е доста вероятно битката между тези двама състезатели да бъда оспорвана и да не се реши в два сета.