Полша и Русия продължават подготовката си за европейското първенство с приятелска среща във Вроцлав. Двата отбора не са в много добра форма, показват последните резултати. И двата тима загубиха три от последните си пет мача.

Поляците имат поводи за оптимизъм, въпреки загубите, тъй като те отстъпиха на Италия, Нидерландия и Англия, а бяха равностойни на съперниците си. Те са с нов треньор тази година, след като Пауло Соуса пое тима, а все още е рано да се каже до какво ще донесе промяната няколко месеца преди Евро 2020.

При руснаците ситуацията е по-различна. Те допуснаха загуби от Турция, Сърбия и Словакия. Потенциалът на тима на Черчесов не е особено голям и той ще трябва да разчита на някои опитни играчи, които от години са част от националния отбор. Последните две срещи между двата отбора завършиха наравно.

Въпреки че двубоят е контрола, между двата отбора има съперничество и те ще подходят с желание за победа. Коефициентите на efbet показват очаквания за много равностоен мач. Котировката за победа на Полша е 2.65, равенството е оценено на 3.40, а успех на Русия на 2.80.