Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 38
Спечелени единици: 47
YIELD: 24.61%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.92%
Заложени единици: 6556
Спечелени единици: 6272
YIELD: -4,34%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Видя се края на тази крива нива с националните отбори. Не успях да изненадам себе си с някаква подобрена успеваемост. Но периода завършва позитивно. Успях да обърна тенденцията в топ прогнозата и показах високата си класа в Южна Америка.

Днес за последен път ще опитам да изградя стратегия за възможно най-успешен ден в Лигата на нациите. С пълното съзнание, че мисията е невъзможна. Топ прогноза, Полша – Босна 1 на 1,90 в efbet. Не ме е било по страх от много време за заглавие. Пълна дантела. Но като съм решил, трябва да дам и обяснение. Поляците миналата седмица пребиха Финландия с 5-1 в приятелски двубой. Да вкараш на сегашните фини пет гола е впечатляващо. След това обаче на Италия не вкараха нито веднъж, което е в реда на нещата. Полша има много силни аргументи в нападение. Имам информация, че гостите няма да могат да използват пълния си потенциал.

И веднага посочвам няколко алтернативни възможности. Водач е Северна Македония – Грузия с гол/гол на 2,15 в efbet. Тези съперници имат много по-вълнуваща среща след месец, когато само един от тях ще вземе билетите за европейското първенство. Нашите съседи показват уникална голова мощ в последно време, а и грузинците не са лоши. Имам и прогноза 10 от 10 с непоклатими аргументи. Финландия – Ирландия под 2,5 гола за 1,45 в efbet с модификация двата да вкарат – Не за две десети в повече. Този мач ми е в листата на възможни изненади, с други думи победа на гостите.

Продължавам с уж сигурните знаци. Гърция – Косово 1 на 1,65 в efbet и Англия – Дания 1 на 1,75 в efbet. И в двата мача виждам силна домакинска тенденция. Специално за Англия ще ме е много яд, че не съм ги предпочел за заглавие.

Стигам и до многострадалната България. Противно на песимизма, който е завладял всички съм изпълнен с позитивно предчувствие. България – Уелс Х на 2,90 в efbet. Продължавам да настоявам на поне частичен успех за нашите лъвчета. Още един непоклатим под 2,5 гола на Литва – Албания за 1,50 в efbet. И в този случай може да се търси сигурната алтернатива с двата да вкарат – Не. Оставам на Балканите с големия мач на нощта Сърбия – Турция. При други обстоятелства щеше да има повече много страст. При липсата на голяма публика и тук очакванията са за под 2,5 гола на 1,70 в efbet. Но може да се получи 1-1 краен резултат.

И към големите мачове, които са най-неясни. Отново повторение на финала от последното световно първенство. Хърватия – Франция два пъти подред завършиха 4-2. Защо да не го потретят – 2-4 за 76,00 в efbet на точен резултат. За протокола обаче посочвам над 2,5 гола с гол/гол за 2,30 в efbet. Португалия – Швеция 1 с под 3,5 гола за 2,15 в efbet. И без Роналдо европейските шампиони ще се справят, но с минимален резултат. Италия – Нидерландия под 2,5 гола за 1,75 в efbet и не се налага да давам обяснение. Исландия – Белгия 2 с хендикап за 1,90 в efbet. Гостите ще стигнат поне до три попадения.

Русия – Унгария 1 първо полувреме за 2,25 в efbet. Геройствата на маджарите ще са през втората част на мача. Още един мач с ясен домакински профил. Норвегия – Северна Ирландия 1 с хендикап за 2,20 в efbet. Норвежците имат атомно нападение в лицето на Холанд и Сьорлот. Тук слагам точката на националните отбори и въздъхвам с облекчение.