Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80.00%
Заложени единици: 35
Спечелени единици: 25
YIELD: -29.00%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.64%
Заложени единици: 6660
Спечелени единици: 6331
YIELD: -4,95%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

В понеделник вечер направо бях замръзнал. Трите дни в европейските турнири обаче мe размразиха и отново съм на първа линия. Уж не ги обичам, а хората играят за мен!

Пак следва пренастройване и пак уикендът може да се окаже непредсказуем. Но един хубав петък ще облекчи нещата. Топ прогноза, Пасош Ферейра – Порто 2 на 1,60 в efbet. Това е откровено страхлива игра за сигурна печалба. Залогът е 2 с под 3,5 за 2,05 в efbet. Порто направи две грешни стъпки в пет мача досега за първенство. Това е твърде множко за „драконите“ и откъсването на „лъвовете“ от Лисабон е факт. Ясно е, че Порто няма да греши срещу разни отборчета като Ферейра. Мачът е за гостите, но те имат бързо рандеву в ШЛ и ще го сторят икономично.

И към колонката, която задължително правим с поне един български мач. Днес са цели 2. Черно море – ЦСКА 1948 смело го хвърлям на хикса – Х на 3,45 в efbet. Букмейкърът ни е дал огромен коефициент за равенството, което всъщност е най-резонния резултат в този мач. Локомотив Пд – Монтана над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Никола Спасов е най-офанзивния треньор в България и това предвещава ново голово зрелище. И гол/гол напълно става. Без разпиляване вземете в тройката и топ знака за деня. Никога не забравям да напомням, че колонка с поне един български мач ви дава право на участие в разпределението на трите бонуса от по 500 лева.

Ще отметна и големите мачове по телевизията. В Англия кръга стартират Уулвс и Кристал Палас. Единицата бие прекалено силно на очи, но аз срещу отбор на Рой Ходжсън не залагам. Правя предложение за Х2 на 1,90 в efbet, но силно бия към крайната дестинация. Убивам рибата и в Германия с 1Х двоен шанс на Шалке – Щутгарт за 1,75 в efbet. Но и тук ако трябва да избирам знак, ще е за победа на „кралско сините“. И в Испания умрял мач между Ейбар и Кадис, който и на един гол ще е петимен, но аз го хвърлям смело на оувъра от над 2,5 за 3,10 в efbet. Втори път пробвам този вариант на испански мач, ако не стане – няма да има трети.

Волната програма днес ще е кратичка и съставена от изпитани бойци. В Белгия Генк – Юпен биеше към топ прогноза, но не издържа на конкуренцията. Ще го изпратя на 1 с гол/гол за 3,30 в efbet. Подходът е кристално ясен – ако единицата издържи, то ще е с попадения в двете врати. Същият вариант и за мач от Дания. Виборг – Хелзингор 1 с гол/гол за 2,95 в efbet. Виборг водят с пълен актив от домакински точки, но у дома имат три пъти 3-1 и един 4-2. Много овации събира единицата в дербито на град Хамбург. По тази причина ще я избегна – Хамбургер – Санкт Паули двата да вкарат и над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Шахтьор – Мариупол 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet със същите аргументи като топ прогнозата. Шахтьор няма право на грешка, но му предстои важен мач в Европа. Смело на головете на Трабзонспор – Касъмпаша над 2,5 за 1,80 в efbet. Тук или издънка или от 5 гола нагоре в мача. Казват, че смелостта се възнаграждава щедро – Тюн срещу Аарау 2 на 3,00 в efbet. След изпадането Тун търси вярната посока и не я намира. И тук слагам спирачка.