Отборите на Валядолид и Атлетико (Мадрид) се изправят един срещу друг в мач от последния кръг на Ла Лига. Срещата е изключително важна и за двата отбора, като за домакините може да донесе спасение в елита на Испания, а за гостите титлата.

Към момента Атлетико е лидер в класирането с 83 точки – две повече от преследвача Реал Мадрид. Ако успее да победи днес тимът на Диего Симеоне ще триумфира с титлата на страната. Ако не успее, ще трябва да се надява на грешка на Реал срещу Виляреал. В директните двубой Реал има предимство, така че единствено успехът може да бъде сигурна гаранция за триум на Атлети. 

Валядолид от своя страна е с две точки под чертата и всичко друго освен победа ще означава сбогом на елита. Освен три точки тимът се нуждае и от грешки на Уеска и Елче, за да се поздрави със спасение.

Според efbet гостите са фаворит с коефициент 1.33. За домакините ставката е доста висока – 10.25. За равенство, което не би било добър вариант за никого, се приемат залози на 5.75.

Ние очакваме много затворен мач, в който и двата тима да се дебнат, за да стигнат до скъпоценния успех. Така че твърдо залагаме на под 2.5 гола, което в efbet можем да намерим на 2.30.