Днес отборите на Арда и Черно море излизат един срещу друг в битка за последната евроквота. Двата тима ще играят на “Арда Арена” в Кърджали в пряк сблъсък, който ще прати един от тях да участва в новосформирания от УЕФА турнир Лига на конференциите.

Арда бе приятната изненада в efbet Лига през изминалия сезон. Отборът Кърджали завърши 4-и в крайното класиране и именно така се добра до днешния бараж. Черно море пък мина по трудния път дотук. Варненци останаха във втората четворка, но макар да не бяха особено убедителни, все пак успяха да завършат на 7-ото място и да получат този златен шанс да се борят за място в Европа.

Според efbet домакините са фаворит в срещата, но не категоричен. Ставката за победа на Арда е 2.40, докато за гостите от Варна коефициенът е 3.20. Равенство в Кърджали се оценява на 3.10

Ние очакваме голямо дебнене и от двата отбора, като не е изключено само един гол да определи кой ще спечели последната евроквота. Затова се насочваме към залог за под 2.5 гола, който е на коефициент 1.70.