Обща статистика:
Процент на успеваемост: 47.17%
Заложени единици: 4113
Спечелени единици: 3687
YIELD: -10,37%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Откритото първенство на Австралия официално приключи през изминалия уикенд, а на финалите нямаше изненади и фаворитите победиха. Днес започва нова порция турнири и ни очакват отново интересни мачове, като аз ще започна както обикновено с топ прогнозата за днешния ден и тя ще бъде изненадващ резултат. Ще ви предложа да заложите за ветерана Жо-Вилфред Цонга срещу младия американец Себастиан Корда в мач от първия кръг на турнира в Монпелие. Коефициентът е 3.20 в efbet за Жо, а причината за това е ясна и тя е защото той има само два изиграни мача за последните 14 месеца, тъй като лекуваше контузия.  Въпреки това обаче смятам, че той може да направи ударно завръщане и да започне подобаващо на родна земя, а именно – с победа.

Оставаме в Монпелие и ще се спрем на мача между Лоренцо Сонего и Уго Гастон в който първият е в ролята на фаворит. Моето предложение тук е брой сетове в мача – 2, а коефициентът за този залог е 1.60 в efbet, като смятам, че в този двубой един от двамата ще стигне до двусетова победа и няма да има здрава битка от три сета.

И последното ми предложение за деня от турнира в Монпелие е за победа с 2:0 сета в полза на Юго Умбер срещу Норберт Гомбос, а коефициентът за този залог е 1.65 в efbet, като това определено е възможност, която не бива да се пропуска.

Ще се спрем и на мача от турнира в Сингапур между Майкъл Мох и Йошихито Нишиока в който прогнозирам успех в полза на втория. Коефициентът за японеца е 1.80 в efbet, а той определено е по-добре аклиматизиран към обстановката и е време да сложи край на негативната си серия от няколко поредни загуби именно днес.