Обща статистика:
Процент на успеваемост: 76.11%
Заложени единици: 6503
Спечелени единици: 6040
YIELD: -7.12%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Първият турнир от „Шлема“ за тази календарна година Australian Open вече е към своя край и в утрешния ден ще се определят двамата финалисти от надпреварата. За топ прогноза ще се спрем на мача между Рафаел Надал и Матео Беретини в който според мен италианецът е напълно готов да изхвърли Матадора от турнира.

Моето предложение за този сблъсък е за изненадваща победа в полза, в намиращия се в отлична форма италиански тенисист, а коефициентът е 2.60 в efbet. До този момент в преките мачове те имат само една единствена среща, която датира от 2019 година на US Open и тогава испанецът стигна до чист успех с 3:0 сета.

Няма как да пропуснем и другия ½-финален двубой от турнира, който съпоставя Стефанос Циципас и Данил Медведев. На хартия руснакът е фаворитът за мача днес, но гръцкият тенисис изобщо не е за подценяване и като нищо може да поднесе някоя сензация.

Особено с оглед на факта, че в мача си срещу Феликс Оже-Алиасим на руския състезател му трябваха пет сета, за да стигне до успеха и се добра до него след чудеса на корта. Това показва, че Медведев не е непобедим и определено не е безгрешен. Тук моето предложение е за над 39,5 гейма в мача, а коефициентът – 2.00 в efbet. Двамата се познават повече от добре и имат цели 8 мача един срещу друг, като Данил води с 6-2 в преките сблъсъци.