Обща статистика:
Процент на успеваемост: 47.17%
Заложени единици: 4144
Спечелени единици: 3687
YIELD: -11.04%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За топ прогноза ще се спрем на срещата от ¼-финалите на турнира в Монпелие, която съпоставя Лоренцо Сонего и Давид Гофен. По принцип белгиецът е по-добрият тенисист от двамата, но е далече от оптималното си състояние и днес е в ролята на аутсайдер. Въпреки това обаче моето предложение е да пробвате късмета си именно на него, а коефициентът е просто фантастичен – 2.40 в efbet. Toва ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти един срещу друг в тура, така че ще бъде интересно.

Продължаваме с мачовете от провеждащия се във Франция турнир и стигаме до срещата между Егор Герасимов и Алехандро Давидович Фокина. На пръв поглед този сблъсък се очаква да бъде много оспорван, а моята прогноза за него е брой сетове в мача – 3. Коефициентът е 2.40 в efbet и определено си струва да пробвате късмета си с този залог, тъй като има голяма вероятност да излезе.

Стигаме и до мача между Денис Новак и Петер Гойовик, който е пак от същия турнир и на практика е непредвидим. Очакванията за оспорван сблъсък са факт, а предложението ми тук е за над 22.5 гейма на коефициент от 1.90 в efbet.

Ще завършим с последния ¼-финал в Монпелие, който съпоставя Роберто Баутиста-Агут и представителя на домакините Уго Умбер, като тук моето предложение е за успех на първия, на коефициент от 1.90 в efbet.