Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.97%
Заложени единици: 3267
Спечелени единици: 2966
YIELD: -9,22%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост вчера познах мача на Григор Димитров на точен резултат в сетовете, а днес се надявам да успея да нацеля и крайния изход на двубоя между Цвети Пиронкова и Серина Уилямс. Двете се изправят в мач от втория кръг на „Ролан Гарос”, който ще започне най-рано от 13:30 часа българско време във френската столица Париж. Българката има да си връща на американката, след като имаше солиден аванс срещу нея на ¼-финалите на US Open, но загуби. Сега обаче на клея е по-различно и определено американката не е толкова добра на червени кортове, колкото на твърда настилка. Моят съвет е да рискувате и да пробвате късмета си на нашето момиче, а коефициентът за българката е 3.05 в efbet. Тя победи с лекота Андрея Петкович на старта и като цяло се намира в наистина фантастична форма и е натрупала увереност покрай силното представяне на US Open.

Продължаваме с женските мачове в Париж и ще се спрем на сблъсъка между Анастасия Павлюченкова и Катерина Синякова, който на пръв поглед е почти равностоен. Моето предложение тук е да залагате за първата, като коефициентът за нея е 1.65 в efbet. Определено по-добра тенисистка и с повече опит в подобни турнири. Също така прогнозирам, че белгийката Елизе Мертенс ще постигне „чиста” победа срещу естонката Кая Канепи с 2:0 сета, а коефициентът за този резултат в мача е 1.65 в efbet.

За тези, които търсят изненадите, ще ги посъветвам да се огледат в мача между младата американка Кори Гоф и Мартина Тревизан, която определено се представя като цяло стабилна на червени кортове. Тук можете да пробвате брой сетове в мача – 3, а коефициентът е разкошен – 2.65 в efbet.

Ще обърнем внимание и на мачовете от мъжкия турнир. Кей Нишикори се изправя срещу Стефано Травалия и макар да не е все още в най-добрата си форма няма как да не заложим за него на апетитния коефициент от 2.25 в efbet. Михаил Кукушкин изненада в първия кръг Фабио Фонини, а днес се изправя срещу клей специалиста Педро Мартинес Портеро, а коефициентът за първия е 2.75 в efbet. Според мен той може да бъде потенциалната изненада в мъжкия тур днес и си струва да пробвате късмета на този залог. 

И последното ми предложение от мъжкия турнир е за мача между чеха Иржи Весели и Карен Хачанов, като тук прогнозирам брой геймове в мача – над 37.5 гейма, а коефициентът е 2.05 в efbet.