Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.82%
Заложени единици: 4404
Спечелени единици: 4061
YIELD: -7.79%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще се спрем за топ прогноза на деня за успех на словенеца Аляж Бедене срещу Егор Герасимов в среща от провеждащия се на клей турнир на Каляри. Словенецът е по-опитен от своя противник в турнирите от тура, така че определено според мен има предимство днес, макар че то е леко. Освен това моментът е перфектен да си го върне на беларусина за загубата, която му нанесе по-рано през сезона. Коефициентът е просто прекрасен – 1.90 в efbet, така че изобщо не се колебайте, а залагайте смело. 

Оставаме в Каляри и ще се спрем на мача между Николоз Басилашвили и Йозеф Ковалик в който ви съветвам да играете за първия, а коефициентът за негов успех е 1.80 в efbet. Грузинецът е доста по-добрият тенисист от двамата, но на клей силите са леко изравнени, тъй като словакът играе добре на червени кортове. Все пак обаче ще потърсим логиката за успех на Басилашвили.

Съветвам ви да пробвате късмета си на американеца Тейлър Фриц срещу Андрей Мартин на 1.55 в efbet, макар че словакът е добър състезател на червено.

И последното ми предложение от турнира в Каляри е за над 21,5 гейма на мача между Ласло Джере и Джон Милман, като коефициентът тук е 2.10 в efbet.

Насочваме поглед към турнира в Марбея. В него ви съветвам да потърсите изненадата на Фелисиано Лопес срещу Карлос Алкараз, а коефициентът за ветерана е 3.20 в efbet.

Ще завършим с малко женски турнир от турнира в Чарлстън. Смело за Белинда Бенчич срещу Паула Бадоса на 1.65 в efbet, a също така можете да залагате за победа на Мари Бузкова срещу Айла Томлянович на 1.80 в efbet.