Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 61
Спечелени единици: 63
YIELD: 3.36 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 55.12%
Заложени единици: 7638
Спечелени единици: 7200
YIELD: -5.73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Имам много поводи да се похваля, но това си е чиста загуба на време. Обобщено март върви напълно според предварителните очаквания. Вече съм под пълна пара и резултатите рязко се подобриха. С пет напред съм в топ прогнозите. Но трудното тепърва започва. На хоризонта са се ширнали десетина дни без големи мачове и с национални отбори, които могат тотално да ме извадят от ритъм. Но пък на моя страна е аргументът, че съм постигал направо невероятни постижения точно при подобни обстоятелства. Тръгвам за дълга серия, пък да видим докъде ще го докарам.

 В следващите дни две неща са от основно значение, статистиката и доказания ми усет. Гледал съм ги, вече не върви. Къде да ги гледам Серия Ц на Италия? Топ прогноза, Про Верчели – Алесандрия 1Х с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Мачът е от северната лига на третото ниво на италианския футбол. Про Верчели са фаворити за промоция, но битката с Комо е жестока. Да не забравя, в Про Верчели се подвизава Петко Христов, който е актуален български национал. Играе момчето, не може да му се отрече. През новата година Про Верчели няма загуба в 15 последователни мача. Алесандрия също са в челото на пет точки след Про Верчели. Много рядко печелят на чужд терен, последният път го сториха срещу аутсайдера Ливорно. Но Ливорно са наказани с отнемане на точки и играят без особено желание. Що се отнася до головете, там ситуацията е още по-сигурна. Алесандрия само 2 пъти са вдигали линията от на 3,5 гола в 27 мача. Про Верчели са го правили четири пъти.

Следва група с конкуренти. Води ги Бастия – Кретей от Лига Насионал на Франция. Прогнозата обаче е обърната – 1Х с над 1,5 за 1,70 в efbet. Кретей имат навика да вкарват гол на чужд терен, а пък Бастия често остава в обсега на равенството. Точният 1-1 е доста вероятен. На почетната стълбичка се качва Камбуур – Айндховен от Ееерстедивизе с опцията домакините сами  да вкарат над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Но съм леко притеснен Камбуур да не покаже милост към слабия си противник. И безсънната нощ, която ви спестих е от Парагвай. Либертад – Спортиво Лукеньо 1 на 1,75 в efbet. Но пак съм с известни резерви. В Либертад се подвизава великия Оскар Кардосо и само заради него им гласувам доверие.

Първенство във фокус – Колумбия. Картахена – Богота 1 на 2,05 в efbet. Установил съм с наблюдения, че Богота макар и от столицата са много слаб отбор. Киндио – Хулиа Х2 на 1,70 в efbet. Равностоен мач, който гравитира около 1-1 или 1-2. И същата история на Унион Магдалена – Кортулуа Х2 на 1,70 в efbet. Всичките тези мачове са от втора лига, а насоката е повече голове през вторите полувремена. Досущ като в България!? И една голяма риба от първото ниво – Патриотас срещу Екидад 1-1 точен резултат за 7,50 в efbet.

Сборната секция ми е от пет участника. Два са от Германия. Дюселдорф – Бохум над 2,5 гола за 1,85 в efbet. Очаквам атрактивен двубой между силни съперници. Заслужава си и над 3,5 гола. Мюнхен – Динамо Дрезден 2 на 2,60 в efbet. Приемам, че Динамо са под пара и като фаворити ще вземат трите точки. Сарагоса – Мирандес ги изпращам на изненада – 2 на 3,45 в efbet. И не отричам, че си е чиста рулетка. Файрензе – Академика Висеу Х първо, 1 краен за 4,80 в efbet. И още една нощна птица от Перу – Сезар Вайехо – Уануко 1 на 1,90 в efbet.