Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.52%
Заложени единици: 3857
Спечелени единици: 3412
YIELD: -11.54%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Здравейте и Честита Нова година на всички! След няколко дни прекъсване отново се завръщам с моите прогнози, тъй като турът вече официално започва от днес – както при мъжете, така и при жените.

Първите турнири от тази година са мъжките надпревари от ATP тура в Анталия и Делрей Бийч, както и женския турнир в Абу Даби. Ще се спрем на българското участие в Анталия и мача от квалификациите между Александър Лазаров и Лукас Мидлер, където ще търсим патриотично успех за родния тенисист, който е оценяван на 2.45 в efbet. Това ще бъде първи мач между двамата тенисисти, а противника на нашенеца се намира на 306-ото място в световната ранглиста.

Следващият мач на който ще се спрем отново е от квалификациите на провеждащия се в Турция турнир, като този път ще заложим на Димитър Кузманов срещу Мирза Башич. Тук шансовете на двамата са почти равни, а коефициентът за българския състезател е 2.05 в efbet. Босненецът се намира на 329-ото място в световната ранглиста и е побеждавал родния състезател преди шест години в единствената среща между двамата.

Третата ми и последна прогноза за днешния ден е от квалификациите на тенис турнира за жени в Абу Даби. Там ще се спрем на мача между Валерия Стракхова и Мартина Карегаро в който прогнозирам брой сетове – 3 сета в мача, на коефициент от 2.40 в efbet. Успех и дано годината започне добре с вас!