Обща статистика:
Процент на успеваемост: 47.98%
Заложени единици: 4184
Спечелени единици: 3751
YIELD: -10.34%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Топ прогнозата ми за днешния ден е за срещата между Мартон Фучович и Алехандро Давидович Фокина, която е от турнира в Ротердам. Това ще бъде първи сблъсък между двамата, а моето предложение е да пробвате за изненадваща победа на испанеца Фокина, като коефициентът за него е доста апетитен – 2.46 в efbet.

Той изигра много силен мач срещу сънародника си Роберто Баутиста-Агут вчера и макар, че бе в ролята на аутсайдер в крайна сметка успя да стигне до успеха. Насочваме поглед и към един напълно равностоен на пръв поглед сблъсък между Александър Бублик и Томи Пол пак от същата надпревара. В него обаче ще ви предложа да пробвате късмета си за над 22.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet.

Oставаме в Ротердам и ще се спрем на мача между Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас в който според мен може да се стигне до трудности за гръцкия тенисист. Бих ви предложил да пробвате брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е изключително апетитен – 2.90 в efbet.

Хуркач е доста коварен състезател и може да затрудни всеки един тенисист, когато има ден.  Последното ми предложение от турнира в Ротердам за днес е за мача между Душан Лайович и Борна Чорич в който прогнозирам да има над 22.5 гейма на солидния коефициент от 2.05 в efbet.

Ще хвърлим и един поглед на срещите от Буенос Айрес, където също ни очакват изключително интересни сблъсъци. Пробвайте късмета си за Пабло Андухар срещу Джанлука Магер на коефициент от 1.60 в efbet, а освен това можете да потърсите и победа на Франсис Тиафо срещу Хауме Мунар на 1.75 в efbet.