Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70.00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 88
YIELD: 30.60%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 62.39%
Заложени единици: 8577
Спечелени единици: 8151
YIELD: -4.96%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Няма нищо по-лесно от това да напълниш джобовете, когато на терена е легендарната Бачка Топола. Когато имаш такъв боец, проблемите ти са решени. Но и не трябва да се прекалява. Влизаме отново в трите дни на европейските клубни турнири. Ще има и други добавки, но основното направление са ШЛ, ЛЕ и ЛК. 

Искаше ми се да напиша, че днес ми е било лесно с топ прогнозата и донякъде това е така. Но не заради отборен боец, а заради само един футболист. И той се казва Еран Захави. Топ прогноза, ПСВ – Мидтиланд 1 с над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Сигурност по три направления. Стандартното очакване в тази част на схемата да падат голове. Тази тенденция е от години. Увереност ни дава случилото се в предишния кръг. ПСВ вкара 7 гола на Галатасарай в двата мача. А у дома ги помля с 5-1. Мидтиланд не ги очаква нищо добро на „Филипс Арена“. И за последния стана дума в началото- Еран Захави, Марио Гьотце и дори още един –Мадуеке. Това трио няма спиране. И за капак още едно благоприятно обстоятелство – ПСВ лесно пуска голове. 

Общо взето нещата при Спарта Прага – Монако стоят по същия начин. С разликата, че фаворитът е гост и трябва да се внимава с двойката. При това положение само над 2,5 гола за 1,85 в efbet. И да приключа с потока на подгласниците. Също топ прогноза по своето съдържание, Генк – Шахтьор Х2 с над 1,5 гола за 1,90 в efbet. Ако сте пропуснали покрай отпуските, Шахтьор се сдоби с изключителен треньор – Де Зерби. Той направи чудеса в Сасуоло, сега очаквам да премине на съвсем друг етап. А другия етап се нарича ШЛ.

И сега към бедните, които искат да се докоснат поне за миг до богатите. Олимпиакос въобще не е беден, но винаги иска да получава уважение сред най-големите в Европа. Олимпиакос – Лудогорец двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Правя важно самопризнание – не съм познал нито един мач на Лудогорец досега. Серията се проточи. На „Караискаки“ раздвоение между ъндъра и двата да вкарат – Не. Това е ясно, не е ясно как ще завърши мача. Резонния вариант е 1-0 или 2-0 за гърците. Но не само аз, но и много специалисти при това не от Разград смятат, че днес локомотивът ще излезе от релсите. Това е моментът да се пробва шокираща двойка. Не пропускайте фактът, че при издънка днес, Олимпиакос може да дойде в Разград и да се саморазправи след седмица!

И към още един страхотен мач, но далеч от нас. Малмьо приема Рейнджърс и кой знае защо само заради името Джерард, гостите са считани за фаворити. И аз съм се подвел по тази линия – Х2 с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Клуж – Йънг Бойс под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Мирише ми на римейк на нулевото равенство от Братислава. Цървена звезда – Шериф 1 без гол/гол за 2,10 в efbet. Твърда победа за сърбите, но ми е трудно да гадая в каква насока ще се развият головете. 

Днес за пръв  път в историята се събират три европейски клубни турнири. Мачът от ЛЕ е Нефтчи – ХИК и неуверения ми избор е гол/гол за 2,10 в efbet. Но напълно си заслужава да се потърси и точен 1-1. В Лигата на конференциите два мача. Бохемианс – ПАОК 2 с над 1,5 гола за 1,85 в efbet. Ще се разбере кой кой е в днешния футбол. И Линфилд – Фола над 3,5 гола за 3,80 в efbet. Какви тактики между слабаци!

Два мача има във втора лига на България. И ги давам един върху друг за колонка. Миньор – Септември Симитли 1 на 1,65 в efbet и Нефтохимик – Марица 2 за 1,40 в efbet. Коефициент 2,40 и си свиркате доволни.