Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 95
YIELD: 42.46%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,11%
Заложени единици: 5810
Спечелени единици: 5497
YIELD: -5,38%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Опитвам се да избягвам баналните клишета, но в петък винаги ми става някак по-радостно. Все пак през юни такива пълноводни потоци никога не е имало. Макар, че днес е като почивка в сравнение с предишните дни и това, което ни очаква утре.

 Вчера серията свърши, но надявам се, написаното в края да е било изпълнено. И да остане като ново златно правило, тръгне ли коефициента в грешна посока или пасуваме, или избираме другата възможност. Днес обаче сме в обратната хипотеза. Топ прогноза, Витоша – Царско село 2 на 1,70 в efbet. Тук вече имаме спад с една десета, може да стане и повече до началото на мача. Има много такива случаи – от 1,70 до 1,25 например. По футболните въпроси е  напълно ясно защо „царете“ са абсолютни фаворити. При Любо Пенев те се оказаха в позиция да атакуват европейско присъствие. И с оглед на конюнктурата е напълно възможно да стигнат далеч. Витоша отпадна безславно, имат само една победа и 3 равни през целия сезон. Играят с дечица, не виждам никакви основания за някакво безпокойство. Хендикапът не го препоръчвам, защото домакините са много стегнати отзад.

Рядко слагам българи в заглавие, което означава, че ще участват и в бонус колонката за 500 лева. Три бонуса по 500 лева, да напомня. Вторият български мач е Черно море – Етър и тук стартира серията с високи ставки. 2 за 4,75 в efbet, като и тук има срив от 1,5 спрямо предварителните заявки. Не е случайно треньорът на Черно море постоянно тръби, че му е трудно да намери мотивационни думи към играчите си. При тези коефициенти в България не ви трябва трети знак в колонката.

 Преминавам в насрещното движение. Първо големите телевизионни мачове, които са само 3 на брой. Италия, Испания и Англия, но Чемпиъншип. Без да търся овации, вчера с клинична точност посочих как ще приключи битката за титлата в Англия. Една приключи, друга започва. Брентфорд – Уест Бромич под 2,5 гола за 1,90 в efbet с препоръка да се играе Х. Това е масовата игра тази вечер. В Италия Ювентус – Лече 1 с гол/гол за 2,70 в efbet. Само това си заслужава от всичките опции за двубоя. И Севиля – Валядолид 1 с под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Емоциите са ми на страната на гостите, но хладната пресметливост показва, че трите точки със зор ще бъдат спечелени от „белите“. Тук поставям една обща прогноза. Имаме 10 мача от Серия Б и моя съвет е масово да се тестват на под 2,5 гола. Предварителната оценка е за 7 или 8 сигурни ъндъра.

 Оттук нататък е сборната част, която е моята стихия. Дори когато не познавам съвсем, съм уцелил поне посоката. Във Втора лига на Австрия Рийд – Блау Вайс 2 на 7,00 в efbet. В миналия кръг при подобни обстоятелства гръмна уж сигурна единица на другия фаворит за промоция Клагенфурт. Сега е ред и на Рийд. В Беларус Смолевичи – Слуцк 1 на 2,15 в efbet. Писах преди месеци, че Слуцк карат на мускули и рано или късно ще дойдат черните дни. Енергетик – Славия Мозир 2 на 3,90 в efbet. Тук очаквам възможността за хубава измама силно да ги изкуши. В Дания Орхус – Олборг 1 с над 3,5 гола за 3,40 в efbet. Изхвърлям се с един гол повече, вие може да бъдете разумни. Вчера ви казах, че най-силната ми прогноза е с головете на Шльонск. И както винаги бях право в целта. Сега същите насоки за Вендисел – Колдинг 2 на 3,60 в efbet. Повтарям – най-сериозната прогноза днес. И се насочвам към Русия с Ахмат – Сочи. В Русия очакват сигурен хикс, аз обаче ще се направя на интересен – 2 на 3,35 в efbet. И Зенит – Криля Советов 1 с хендикап от 0-2 за 2,50 в efbet