Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 55
Спечелени единици: 57
YIELD: 3,09%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,68%
Заложени единици: 6278
Спечелени единици: 5985
YIELD: -4,66%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Тежко ще е в следващите няколко дни, няма съмнение. Хубавите мачове пресекнаха, а слизането в по-ниските нива на футболния свят е приключение с крайна неизвестна. Може емоциите да са положителни, но може и да не са.

Но мачове поне има в изобилие. Втори ден на септември и след финландската сауна, отиваме на другия край на света в Южна Африка. И там първенството вече се точи повече от година. Но му се вижда края. Топ прогноза, Полоквене – Мамелоди Съндънс 2 на 1,70 в efbet. Не е стрелба в тъмното. Мамелоди Съндънс са един от най-ярките футболни клубове в цяла Африка. Така да се каже гранд. И този сезон Съндънс са близо до титлата, но нещата не зависят само от тях, а и от прекия им конкурент Кайзер Чийфс. Но в момента формата е изцяло в полза на Мамелоди. Домакините са на последно място и в следващите си два мача най-многото, което могат да сторят е да минат едно напред и да отидат на бараж. Но задачата днес изглежда непосилна за тях.

Така или иначе Южна Африка остава в полезрението, защото в кръга има още 7 двубоя. Да се играе на принципа, на който каквото му трябва ще е груба грешка. По-скоро бих заложил на ъндъристкия профил на първенството. Съотношение е 70 към 30 в полза на под 2,5 гола. В тази насока обещаващ е Кайзер Чийфс – Чипа под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Споменах вече, че домакините са основен фаворит за титлата, но спечелиха само точка в последните си 4 мача. Изненадата днес виси като дамоклев меч над главите им. Очаквам да внимават много и да търсят минимална победа. Суперспорт – Барока под 2,5 гола за 1,60 в efbet. Тук бих разиграл и вариант с 1Х двоен шанс плюс ъндъра. И още един сигурен ъндър на Хайландс – Кейптаун за 1,60 в efbet.

Европа ме интересува с мачовете в Австрия. Стартираха аматьорските групи, където си заслужава да се намерят двубоите с много голове. Винаги има един – два с по шест, седем попадения. Зеекирхен – Чишофсхофен може да се пробва на над 3,5 гола за 1,95 в efbet, а и след това да се продължи нагоре. Твърдият знак е Аниф – Гродиг 1 на 1,60 в efbet.

В ден като този не мога да пропусна Египет. И правя нещо сензационно – първо търся голове. Гаиш – Асван над 2,5 гола за 2,50 в efbet. Това са два от най-резултатните отбори в първенството и мачът между тях може да го потвърди. Голове на Енпи – Ел Гуна няма да има в изобилие и затова отивам на 1 с под 2,5 гола за 4,30 в efbet. Мога да кажа, че това е най-доброто през деня. Единицата е само 2,00 и с ъндъра на практика удвояваме коефициента. И още един домакински знак на Смоуха – Ентаг Харби 1 на 2,30 в efbet.

Вчера светлия ми лъч бе в южното полукълбо – 5 от 5 в Еквадор и Перу. Не случайно обичам толкова много южноамериканския футбол. Днес ще предложа нещо като система. Използвайте масово опцията под 1,5 гола за първо полувреме. Коефициентът не е лош – около 1,5. Олмедо – Делфин, противниците правят хубави мачове – гол/гол на 1,70 в efbet. Дори може да се опита гол/гол с над 2,5. Същият съвет давам за Гуякил – Католика гол/гол с над 2,5 за 2,00 в efbet. Насионал – Емелек 1 с под 2,5 за 5,00 в efbet и събуждането може да е с много приятна изненада.