Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.51%
Заложени единици: 3393
Спечелени единици: 3030
YIELD: -10.71%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Вчерашният ден бе доста добър за мен и познах почти всички мачове, но топ прогнозата за съжаление не излезе и днес ще се опитам да се реванширам и да я позная.

Този път ще започнем с турнира в Санкт Петербург на руска земя, а водещата ми прогноза за деня е срещата между Райли Опелка и Борна Чорич. Моето предложение тук е за над 23.5 гейма в мача, а както и вчера казах бомбеният сервис на американеца гарантира едно нещо – доста геймове. Коефициентът е просто прекрасен – 1.90 в efbet, така че играйте смело и не се колебайте. Ако всичко върви по план шансът този залог да излезе е доста солиден.

Ще останем на руска земя и ще се спрем и на мача между Карен Хачанов и Милош Раонич, който също е известен със своя силен сервис. И тук съветвам да потърсим геймовете, като ставката е за над 24.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.90 в efbet. Като цяло се очертава един тежък за прогнозиране мач, но според мен ще има здрава битка и доста геймове, така че бъдете смели. Това ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти в тура. 

Ще насочим поглед и към турнира в Кьолн, Германия, където също има изключително интересни за наблюдаване мачове. Александър Зверев се изправя срещу южноафриканеца Лойд Джордж  Харис и е в ролята на абсолютен фаворит за крайния успех. Съвсем логично, хем е по-добър, хем играе в Германия. Харис обаче изобщо не е за подценяване с оглед на представянето си до момента и тук бих потърсил изненадата, а именно брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 3.10 в efbet.

Насочваме поглед и към един на пръв поглед почти равностоен мач, който съпоставя Денис Новак и Алехандро Давидович Фокина. Турнирът пак е в Кьолн, а тук бих предложил същото нещо – да има 3 сета в мача, а коефициентът за този залог е 2.30 в efbet. Между равностойни противници винаги е по-логично срещите да са оспорвани и да се решават в три сета, когато форматът е 2 от 3. 

И последното ми предложение за деня е от срещата между Хуберт Хуркач и Роберто Баутиста-Агут, като тук бих рискувал и бих предложил победа с 2:0 сета за втория на коефициент от 2.05 в efbet. Испанецът е в ролята на фаворит и освен това играе силно, така че не виждам причина да не успее да стигне до двусетов успех днес.