Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,59%
Заложени единици: 3007
Спечелени единици: 2719
YIELD: -9,59%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
** статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост вчерашната ми топ прогноза излезе и Стефанос Циципас победи в два тайбрека Джон Иснър, така че геймовете, които прогнозирах, станаха факт.

Днес отново ще заложа на геймове и отново ще се спрем на сблъсък на гръцкия тенисист, но този път той се изправя срещу по-младата версия на Големия Джон – Райли Опелка. Това е тенисист от младата вълна американци, който също както своя сънародник Иснър се слави с бомбен сервис. Тук моята прогноза е за над 22.5 гейма в мача, а коефициентът е прекрасен – 1.70 в efbet. Залагайте смело, тъй като вероятността този залог да излезе е доста голяма.

Турнирът е ясен – „Мастърс” надпреварата в Синсинати, която тази година се провежда в Ню Йорк. Новак Джокович се изправя срещу германеца Ян-Ленард Щруф и без никакво съмнение е абсолютен фаворит за крайния успех в мача. До момента Джокера показва страхотна игра в „Голямата ябълка”, но същото може да се каже и за германския му противник. Тук в този мач ще потърсим нелогичното и ще се спрем на изненада, като прогнозата ми е за брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.80 в efbet.

Данил Медведев пък има труден сблъсък срещу Робертo Баутиста-Агут, който показва доста добра форма от началото на турнира. На хартия руснакът е фаворит, но лично аз очаквам труден сблъсък между тези двама тенисисти и прогнозирам над 22.5 гейма в мача, а коефициентът е 1.90 в efbet.

Разбира се, че ще обърнем внимание и на срещата между Милош Раонич и Филип Крайнович, като тези двамата също показват страхотна игра от началото на турнира. Тук прогнозата ми е за брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.20 в efbet. Мисля, че сблъсъкът при всички положения няма да се реши с „чиста победа” за един от двамата и очаквам драма.

Последното ми предложение за днешния ден е изненадваща победа на Виктория Азаренка над тунизийката Онс Джабер на 2.55 в efbet. Това е среща от женския турнир на Western and Southern Open, който тази година се провежда в Ню Йорк. Тунизийската тенисистка е доста постоянна като цяло, а и преди началото на пандемията регистрира хубави резултати, докато Вика няма много игрова практика. И въпреки това показа страхотни неща в турнира до момента, което и дава шансове за успеха.