Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.24%
Заложени единици: 6040
Спечелени единици: 5558
YIELD: -7.99%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ни очаква доста постен откъм тенис мачове ден, тъй като е време за ½ – финалите. Ще прогнозирам двата мача от тази фаза в провеждащия се в Манама, Бахрейн турнир. Като топ прогноза за деня ще ви дам срещата между Рамкумар Раманатан и Джей Кларк, като за мен първият ще се класира за финала и коефициентът за него е 1.70 в efbet.

Тези от вас, които имат по задълбочени познания в тениса, познават и двамата състезатели, но те не са добре познати за голяма част от аудиторията. Индиецът е 222-и в световната ранглиста, а Кларк е на 231-ата позиция, като до момента Джей води с 2 – 1 в преките мачове. Последната им среща обаче бе спечелена от индийския тенисист, като тя бе през 2019 година в японския град Кобе. 

Другият мач, на който ще се спрем, е също от турнира в Манама и също от ½-финалната му фаза. Това е мача между Янки Ерел и Евгени Карловский, като вторият има предимство според букмейкърите и според мен именно той ще стигне до успеха и ще се класира за финалния сблъсък. Коефициентът в негова полза е 1.50 в efbet, а това ще бъде и първа среща между тези двама тенисисти един срещу друг. Карловский е 302-и в световната ранглиста, а неговият противник днес заема 537-ата позиция в нея.