Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40.00%
Заложени единици: 34
Спечелени единици: 8
YIELD: -70.03%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.59%
Заложени единици: 6639
Спечелени единици: 6306
YIELD: -5,02%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Нетърпението свърши, ШЛ се завръща и задачата е да продължа във възходяща както миналата седмица. Затова цялата енергия я хвърлям в осемте мача от днешната програма.

И октомври мина по план за съжаление. Вече години наред не мога да намеря лекарството за този период от годината. Имам обяснения, но те никого не топлят. Това естествено се отнася само за топ прогнозата, където се зареди една черна серия от неудачи, коя от коя по-мъчителни за преживяване. Днес с пълна увереност чупя каръка. Борусия М. – Реал, гостите да отбележат над 1,5 гола за 1,70 в efbet. Смятам този залог за съвършен поради много причини. Целият свят се насочва към двойката с аргумента, че Реал не може да не спечели втори мач в групата. А тя не е лесна. Но ако ще печели, то ще го направи с голове. А ако не спечели пак ще има голове. Реал върна два на Шахтьор преди седмица, вкара три на Барса в събота. Убеден съм, че и днес ще стигнат до границата от две попадения.

Долу- горе същите са очаквания и към другия мач от групата между Шахтьор и Интер. Там двойката се срина и това винаги е червена лампичка. Оставам в този коловоз, но с 2 и над 2,5 гола за 2,20 в efbet. Почти удвоявам правата единица и давам смисъл на играта на този мач.

В другия ранен мач Локомотив приема в Москва Байерн. Тук единствената въпросителна е колко гола ще отбележи баварския колос. Залозите вървят от 3 нагоре, но и букитата не ядат доматите с коловете. Смисъл има да се търсят малко голове за гостите и попадение за домакините. Но това е само теория. Практиката е, че Байерн е машина – над 3,5 гола в мача за 1,65 в efbet. И докато Байерн играе за удоволствие, Атлетико Мадрид е изправен винаги пред актуалния вариант на живот и смърт. Днес „Рохибланкос“ трябва да печелят и 90 процента сигурно е, че ще го сторят. Аз обаче отивам да дълбоко подсигуряване – Атлетико – Залцбург 1Х с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Австрийците са голаджии, но мачът е на най-сухия стадион в света.

Отметнахме две групи, остават още две. Аталанта – Аякс, първо полувреме над 1,5 гола за 1,95 в efbet. Опитах тази опция в мача на Аталанта за първенството и една пропусната дузпа ме унищожи. Но и днешния мач няма да мине с бавене и изчакване. Аякс вкара 13 гола в Холандия и ще продължи в Италия. На този мач в първата част може да има и повече от 2 гола. В другия двубой на празния „Анфийлд“, Ливърпул ще търси доброто си настроение срещу Мидтиланд. Тук съм силно раздвоен и ще посоча две опции. Спирам се на 1 без гол/гол за 2,20 в efbet. Ливърпул вече е с Алисън на вратата, а шока от контузията на Ван Дайк преминава. Мидтиланд не вкара на Аталанта, където е много по- лесно. Ливърпул пък излезе сух от „Амстердам арина“. А алтернативата е червена победа и в двете полувремена.

И към последната група за днес. Порто – Олимпиакос Х2 с под 3,5 гола за 2,20 в efbet. Не е топ прогноза, но му отделих огромно внимание. Първоначално единицата в този мач ми беше заглавието. После обаче се замислих. Олимпиакос би Арсенал в Лондон преди няколко месеца и явно не са подценяване. Освен това ме впечатли фактът, че допускат много рядко голове в своята врата. А Порто като види съпротива се огъва. Х2 с под 3,5 гола за 2,20 в efbet. И Марсилия – Ман. Сити с напомнянето, че „сините“ имат сериозен европейски комплекс. Но не като жилищни сгради, а като многобройни неуспешни опити да постигнат нещо значимо в най-големия клубен турнир. Прогноза под 3,5 гола в мача за 1,65 в efbet с усещането, че на „Велодром“ може да се случи изненадата тази нощ. Другото място е „Ду Драгао“.