Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 57
Спечелени единици: 49
YIELD: -13,42%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,58%
Заложени единици: 6251
Спечелени единици: 5941
YIELD: -4,96%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Единственото от което съм недоволен вчера е топ прогнозата. Втора непредизвикана грешка този месец. Но поемам обещание да направя специализация по френски футбол. Поне като сгреша, да не ме е яд.

И веднага започвам да изпълнявам обещанието. Топ прогноза, Рен – Монпелие 1 на 2,10 в efbet. По ирония на съдбата, последния мач на незавършилото първенство на Франция бе между същите съперници. И завърши 5-0. Не мисля, че паузата е променила съществено съотношението на силите. Рен завърши в тройката, а Монпелие вървеше в низходяща през незавършилото първенство. Рен игра силно срещу Лил, но не успя да вземе трите точки. Монпелие нямаше мач преди седмица, френското първенство е с малко странен календар за новия сезон. Голямата причина да избера Рен за фаворит е едно 17-годишно момче – Едуардо Камавинга. Влезе като смяна срещу Лил, но произведе невероятно силно впечатление. Мисля, че се появи бъдещия Мбапе.

В другия мач Страсбург – Ница под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Първият кръг беше доста резултатен, но не вярвам навиците в Лига 1 да се променят. Съперниците са много равностойни и трудно качват линията от над 2,5 гола.

Вчера фойерверкът ми бе българската колонка. Хванах коефициент 8,00 и съм доволен от себе си. Не всеки път се получава, но и днес ще опитам. Монтана – Левски гол/гол за 1,90 в efbet. С тази защита ще е чудо Левски да остане дори един път в първенството със суха мрежа. Но пък имат силни нападатели, които се събуждат от време на време и тогава голът за тях е най-лесното нещо на света. Втори мач от същото първенство – Арда срещу Ботев Пд 1Х двоен шанс с над 1,5 гола за 2,40 в efbet. И около двата отбора има нездрава шумотевица, но ми се струва, че домакините няма да загубят пред своя публика. И в Б група Хебър – Септември СФ 1 на 1,80 в efbet. Тук ми е слабото място, столичани ми се виждат хлабави, но и Хебър не са достатъчно солидни. И да напомня, че дори колонката да не е печеливша имате гарантирано участие в играта за трите бонуса от по 500 лева. 

Събота и пак океан от мачове – над 1000 бройки. Но има и доста отложени. Откроил съм половин дузина. В Белгия Ваасланд – Льовен 2 на 2,75 в efbet. Напълно равностоен като предпоставки, но клоня повече към гостите. Напомням, че в Белгия се играе без никакви зрители. В Босна Вележ – Тузла 1 на 2,00 в efbet. Вележ са безпощаден домакин, докато Тузла играе затворено навън с надеждата да удържи 0-0. Да ви кажа доста съм учуден от коефициента за единица на Шандунг Луненг – Далиан Про. Предлагам го все пак на 1,85 в efbet, но с едно наум. Иначе по показатели си заслужава дори да се качи в заглавие. Ще поема известен риск със Славия Прага – Прибрам двата да вкарат и гол/гол за 2,40 в efbet. Тук чакането ще е за гол за гостите. Уникален шанс за печалба в Гърция. Смирнис – Ксанти 1 с под 2,5 гола за 2,35 вefbet. Гостите са пред колапс. В късния мач в Казахстан – Окзетпес срещу Шахтьор 2 на 2,45 в efbet. Тук няма домакин и гост, а Окзетпес са в огромна дупка. В Русия време е за сладко отмъщение – Спартак срещу Арсенал 1 с над 1,5 за 1,95 в efbet. И още едно топ предложение. В Швеция Варбергс – Сириус двата да вкарат и над 2,5 за 1,80 в efbet.

Мимоходом ще мина и покрай Англия. Сезонът започва днес с Комюнити Шийлд. Арсенал – Ливърпул 2 на 1,70 в efbet. Традицията повелява и поне 3 гола в мача.