Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80.00%
Заложени единици: 44
Спечелени единици: 12
YIELD: -73.75%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.80%
Заложени единици: 6612
Спечелени единици: 6306
YIELD: -4,53%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Трябва бързо да се пренастроим към клубните шампионати. А след понеделник бързо ще се връщаме в ритъма на евротурнирите.

И октомври се оказа труден за водещата прогноза, но все още съм напред в резултата. И имам още цели 9 опита да дръпна силно напред. Едно стана сигурно, головите линии в този период на кампанията не ми се удават особено. Затова ще търся други варианти, а най-добрият такъв винаги е знак 1. Топ прогноза, Рен – Анже 1 на 1,80 в efbet. Преди седмица също смятах, че Рен ще спечели, но се получи хикс. А във вторник Рен също ремизира в ШЛ, така, че е време за победа. Този клуб има най-добрия треньор във Франция и най-големия талант – Камавинга. Две причини да вярвам в успеха. Третата е традицията. Четвъртата – разликата в класите. Все нещо от всичко това трябва да сработи и да ми донесе успех.

Днес се концентрирам само в големи и основни първенства. А най-голямото е това в Англия. Астън Вила – Лийдс отива на много картони – над 4,5 за 2,45 в efbet. Тези съперници не са играли отдавна и ще вложат много амбиция. Вила е във формата на живота си, но Лийдс са ми любимци с Марсело Биелса.

По тънък лед се пускам в  петъчната доза Бундеслига. Щутгарт – Кьолн 1 на 2,05 в efbet. В началото на кампанията не вярвах особено на „швабите“, но те се движат много добре за разлика от „козлите“. Кьолн може да усложни живота на Щутгарт, но ще видим домакинска победа.

Очакванията ми към Серия А са огромни в петък вечер. Сасуоло – Торино 1 с над 3,5 гола за 3,00 в efbet. Топ знак за вечерта. От Сасуоло и Беневенто винаги могат да се очакват голове в изобилие. А победата им ще е съвсем резонна.

И към Примера или Ла Лига. Футболът се завръща след като съдът отмени решението да не се играе футбол в петък. Елче – Валенсия ще направят повторния дебют. И тук залагам на 1 за 3,35 в efbet. „Прилепите“ засега се справят някак, но прогнозите за сериозни трудности остават. Елче играят с много ентусиазъм при завръщането си в елита.

 В Африка се играят последните мачове в тамошната ШЛ. Ал Ахли взе солидна преднина от 2 гола срещу Видад и предреши нещата в двойката. В такива мачове не падат много голове – под 2,5 за 1,60 в efbet.

 Имаме вълнуващ спектакъл и в Белгия. Кортрайк – Андерлехт 1 на 3,30 в efbet. През този сезон Андерлехт излезе от летаргията, но сега ги нападнаха болести. Имат доста заразени и проблеми с титулярния състав.

В Дания имам големи голови очаквания към Лингби – Одензе над 2,5 с гол/гол за 2,00 в efbet. В този мач ще паднат сериозен брой попадения. Нещо грандиозно съзирам в Полша. Пяст Гливице – Висла Плоцк 2 на 4,00 в efbet. Домакините загубиха почти всичките си мачове и явно проблемите им са дълбоки. С оригинален подход ще бъда и в Португалия. Тондела – Портимонензе над 2,5 гола с двата да отбележат за 2,60 в efbet. Очаквам да се разиграят.

 И се ориентирам към привършване. В Румъния винаги предлагам сигурна победа на Крайова, но днес имам сериозни съмнения. Крайова – Клинчени Х на 4,60 в efbet. Гостите са уникално криви и много трудно вдигат бялото знаме. И най-доброто, както винаги за накрая. Кашимпаса – Гьозтепе 1 на 2,20 в efbet. Кашимпаса си върнаха настроението и победата днес изглежда задължителна.