Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 73
YIELD: 3.01%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,57%
Заложени единици: 6062
Спечелени единици: 5767
YIELD: -4,86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Последен ден на месеца и последен напън за успешно пресичане на финалната права. Като маратонец, който къса лентата съм! След фамозните май и юни, юли ми е съвсем леко по-надолу. Но не мога да се оплача в никакъв случай. Формата ми е като за финал на световно.

 И както винаги си имам конкретна цел. Тя е да постигна 20-а успешна топ прогноза. Това е моята гросмайсторска граница, нещо като 2700 ЕЛО. Вчера показах класа в Китай, днес пак съм там. Топ прогноза, Далиан – Хенан гол/гол на 1,70 в efbet. В първия кръг от първенството днешните съперници участваха в голови трилъри. Високата им резултатност показа, че имат аргументи в атака, същевременно са и доста уязвими в отбрана. В такива случаи следва притеснението, а дали някой няма да демонстрира убийствено превъзходство и да разгроми съперника? Смятам, че това няма да се случи и двубоя ще гравитира около 1-1 или 2-1.

Дубльорът на топ прогнозата е от Норвегия. Китайският мач може да дойде малко рано, защото започва от 15,00 часа. Новият ми любим боец Оергарден приема Гроруд и е време за летене – над 4,5 гола за 3,80 в efbet. Естествено може да го подкастрите до над 3,5.

Днес обаче имам много различни идеи. Най-добрата е свързана с края на първенството в Австрия. Там всичко мина по план. Говорим за второто ниво, Бундеслигата отдавна е в почивка. Направих някои проверки и предложението ми за днес е осемте мача да се изиграят на над 2,5 гола и с това ви тласкам към комбинация. Давам гаранция, че 7 ще излязат без проблем. Все пак хващам два за ушите и ги изваждам над чертата. Клагенфурт – Вакер над 4,5 за 2,40 в efbet и Рийд – Флорисдорфер над 4,5 гола за 2,50 в efbet. Клагенфурт и Рийд се борят да влязат в по-горното ниво, имат равни точки и почти равна голова разлика. На тези два мача може да се търси линията от над 1,5 първо полувреме.

И още едно първенство завършва в еднакъв ден и час. Това на Серия Б. Много неясноти останаха да се изясняват. И няма как да е иначе, защото системата е с много условности. Асколи – Беневенто 1 на 1,85 в efbet. Причината е ясна – липса на интерес към случващото се отдавна постигналия целта си Беневенто. Козенца – Юве Стабия 1 на 1,80 в efbet. Козенца е в убийствена форма, а и мачът им е важен. Същата ситуация е на Трапани – Кротоне 1 на 2,00 в efbet. Мотивиран домакин срещу незаинтересован гост. Пак на принципа на интереса, Ентела – Читадела 2 на 2,10 в efbet. Салернитана – Специя 1 на 1,80 в efbet. И в този мач единствените с цел в живота са домакините. Всичките знаци се обединяват от една причина – мотивация.

Днес ще шарим по света и у нас. Спазвам обещанието към Беларус и поглеждам към двата мача там. Слутцк – Шахтьор с прекалено изпъкваща победа за гостите, но аз предпочитам под 2,5 гола за 2,35 в efbet. Повече тръпка има на Брест – Витебск. Шампионите почти абдикираха с 1 точка в последните три кръга. Но днес традицията ще ги вдигне и затова посочвам 1 на 1,85 в efbet

Централна тема днес ще е първенството на Швейцария. С швейцарска точност планираха да завършат в последния възможен момент. Днес е предпоследния кръг. Йънг Бойс запалиха моторетката и днес могат да станат шампиони. За целта им е необходима само точка. Сион – Йънг Бойс Х на 4,65 в efbet. Точката е много необходима и на Сион. Преследвача Санкт Гален ще разбие Ксамакс – 1 с над 4,5 за 2,90 в efbet. По дефиниция Тун трябва да бие Базел, но аз предпочитам над 4,5 гола за 3,00 в efbet.

С доста пробойни днес започва Ирландия, но знаете какво е правилото – чакане в първите кръгове. И за финал големият тв мач тази вечер. Финал за купата на лигата във Франция. Отново с участието на ПСЖ и отново единствената питанка е дали парижани ще получат попадение. Срещу Сент Етиен им се размина с огромна доза късмет. Затова днес посочвам 1 с гол/гол за 2,60 в efbet. Очаквам продуктивен мач, както винаги се случва на ПСЖ – Лион.