Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 98
YIELD: 28.19%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 68.13%
Заложени единици: 9328
Спечелени единици: 8909
YIELD: -4,50%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Някак неусетно мина десетдневката и вече тръпна в очакване на новото начало утре. Но имаме един последен ден, който откъм мачове е доста оскъден. Бърза оценка на случилото се през последните 10 дни в графата топ избор. Започнах от 4 на 3 и стигнах до 12 на 5. Зелената серия ще я пазя в тайна против уроки! И ноември върви много добре, но място за успокоение все още няма. Знаете, че победата я смятам на 18-и точен избор. И затова още доста трябва да се потрудя. А днес вися със страшна сила. Да си го кажем направо е 50 на 50. И с утежняващото обстоятелство, че вчера имах късмет, прогнозите за успех не са много добри. А и нямаше сериозен кастинг. Бразилия и Аржентина като спасителен пояс не ми се притекоха на помощ. Топ прогноза, Бурж ен Бресе – Шамбли 1 на 1,75 в efbet. Извън статистиката само ще напиша, че Берж ен Бресе е малко градче с 40 хиляди души. Водачи са в Насионал лигата и засега изглеждат под пара. Разликата в точките между днешните съперници е 28 към 14 или двойно повече за фаворита в мача. Едно важно наблюдение сочи, че третото ниво на Франция се е разделило на група фаворити и група аутсайдери. И общо взето рядко се случва изненада аутсайдер да спечели срещу лидер. Бурж е много по-добър като гост, но грешките, които допуска у дома са срещу себеподобни. Днес им се очертава добра възможност да се върнат на верния път и на свой терен. Тази лига обаче се ползва с много ниско доверие от моя страна от опита, който имам главно в понеделник. И затова не бих се учудил особено ако видим двойка в мача. Шамбли бяха в Лига 2 миналия сезон и би трябвало да са по- стойностният отбор. 

Написах нещо за Бразилия и Аржентина, които играят през нощта. В Бразилия Спорт Ресифе – Байа 1 или 2 двоен шанс с под 2,5 гола за 2,45 в efbet. Първенството върви към финишната права и равенството днес е еднакво неблагоприятно за съперниците. И в Аржентина Естудиантес – Уракан Х на 3,30 в efbet. Домакините са в серия от пет равенства у дома, защо да не врътнат и шесто. И се връщам към Европа, където първо погледът ми се спря върху женската Шампионска лига. Вчера се случиха някои интересни резултати във вид на изненади и големи победи. Мачовете ще се появят наживо от 19:45 часа нататък. Волфсбург – Ювентус е с големи залежи на голове. ПСЖ е фаворит за спечелване на турнира и ще се разправи лесно с Реал Мадрид. А още в десетата минута Челси ще води срещу Сервет с 2-0, а след това головете вероятно ще станат 5- 6. 

Не знам как го правят, но Етипет винаги се появява в дни с малко мачове. Днес съм се спрял на Итихад – Гуна 1 на 2,10 в efbet. Иначе е ясно отдавна, че в Египет головете не са приоритет, по- скоро трябва да се използват възможностите за нулеви равенства. Интересен мач във второто ниво на Румъния. Петролул – Конкордия и бях раздвоен между гол/гол – Не и 1 на 2,00 в efbet. Както се вижда доверявам се на Петролул, които са със 7 победи и 19-1 голова разлика. Подразбира се, че като домакини са стопроцентови досега. 

Имаме и мачове с големи, европейски марки. Спортинг домакинства на Варзим за купата и приемам, че ще им напълнят кошарата с голове – 1 с двоен хендикап от 0-2 за 1,90 в efbet. Но може да се отиде и на линията от над 4,5 гола, която дава двойно повече. И също мач за купата в Сърбия между Индия и Цървена звезда. Наблюденията ми показват, че в този турнир Звезда допуска противника да отбележи, но пък и вкарват 3-4 гола. Прогноза 2 с гол/гол за 2,65 в efbet. И в първенството Нови Пазар – Чукарички 2 на 1,65 в efbet. Това беше за днес, а от утре отново ще замирише на голям футбол.