Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50.61%
Заложени единици: 4342
Спечелени единици: 3950
YIELD: -9,02%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Отново ще заложим на Марин Чилич за топ прогноза на деня, като този път това е за сблъсъка му с италианския младок Лоренцо Мусети. Срещата е от 1/16-финалите на турнира в Маями, а коефициентът за успех на хърватина е много апетитен – 2.70 в efbet. Моят съвет е да залагате на него, а рискът определено си струва. На корта се изправят две различни поколения, а това ще бъде първи мач между тези двама тенисисти в тура. 

Следващото ми предложение пак е от надпреварата в САЩ, като този път ще ви предложа да залагате на Милош Раонич срещу французина Юго Умбер, като коефициентът за канадеца е 1.55 в efbet. Него определено го по-бива на твърда настилка, а и притежава по-голям опит от своя по-млад противник.

Време е да стигнем и до една потенциална изненада, а тя е за успех на Себастиан Корда срещу Аслан Карацев, който е приятната изненада от началото на сезона в мъжкия тур. Коефициентът за младия американеца е 3.75 в efbet, а той притежава всички необходими качества да я поднесе. Още повече, че руснакът напоследък изигра доста мачове и може би и умората ще си каже думата. 

Ще се спрем на още една потенциална изненада, а тя е за успех на поляка Хуберт Хуркач срещу канадеца Денис Шаповалов, като победата на първия е оценена на 2.75 в efbet. Полякът обаче може да се справи с канадеца, стига да има ден. 

Насочваме поглед към женския турнир в Маями, където също има интересни мачове.  Ще започнем със сблъсъка между Ашли Барти и Виктория Азаренка в който ви съветвам да залагате за първата ракета в света.

Коефициентът за Барти е 1.75 в efbet и определено си струва да пробвате късмета си за нея в този на пръв поглед доста оспорван мач поне на хартия. И последното ми предложение е за брой сетове в мача – 3, на сблъсъка между Елизе Мертенс и Наоми Осака, като коефициентът тук е 2.85 в efbet.