Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.72%
Заложени единици: 3879
Спечелени единици: 3424
YIELD: -11.74%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес за топ прогноза ще се спрем на мача между Иво Карлович и Пабло Андухар, който е от турнира в Делрей Бийч, САЩ. Хърватският ветеран този път е с по-малки шансове за успеха, но опитът му е доста солиден и моето предложение тук е да пробвате късмета си за него. Коефициент от 2.45 в efbet определено си заслужава. До момента двамата имат една среща един срещу друг, която бе спечелена от испанеца през миналата година.

Следващото ми предложение пак е от същия турнир, като този път ще се спрем на срещата между Бьорн Фратанджело и Кевин Кинг, като тук прогнозата ми е за успех на първия, който е оценен на 1.50 в efbet. Това ще бъде втори мач между двамата в тура, след като Бьорн надви своя противник преди пет години в единствената им среща един срещу друг. 

Ще завършим с прогнозите в Делрей Бийч със срещата между Ноа Рубин и Роберто Кириос, един на пръв поглед равностоен сблъсък. Тук прогнозата ми е за брой сетове в мача – 3, а коефициентът е просто разкошен – 2.30 в efbet.

Насочваме поглед към женския турнир в Абу Даби, където ни очакват изключително интересни срещи. От там ще се спрем на мача между Ализе Корне и Паула Бадоса, като ви съветвам да пробвате късмета си за първата на 1.75 в efbet.

И последното ми предложение за деня, което също е от турнира в Абу Даби, е за мача между Арина Сабаленка и Айла Томлянович. Тук предложението ми е за успех от 2:0 сета в полза на първата, а коефициентът е 1.50 в efbet