Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 74
Спечелени единици: 84
YIELD: 13.92%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,47%
Заложени единици: 5692
Спечелени единици: 5989
YIELD: -4,96%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Няма да си посипвам главата с пепел, защото няма защо. Но и няма защо да бия фанфари. Все пак края на месеца е далеч и има много неща за печелене.

Няма да пиша за никакви серии, направо преминавам към днешната съвършена топ прогноза. Сасуоло – Милан над 2,5 гола с двата да вкарат за 1,70 в efbet. Може да залагате къщи и скъпи автомобили, че ще има голове в двете врати. След завръщането на калчото, Сасуоло отбеляза 26 гола, Милан – 25 или средно на мач по над 3. Уточнявам – над 3 средно на отбор, а не на мач. В събота Сасуоло вкараха само веднъж срещу Каляри и за пръв път не вдигнаха летвата над 2,5 гола. Но Каляри игра предимно в защита. Милан не е такъв отбор и днес ще търси атаката от първата минута. Давам и ексклузивен вариант – над 5,5 гола за 5,50 в efbet. Това е двубой на надвкарване. И по-ранния мач силно ухае на много попадения, и то в едната от двете врати. Аталанта – Болоня 1 с гол/гол за 2,30 в efbet. Въобще в Италия трябва да стане чудо за да остане суха мрежа. Процентът на гол/гол е над 90.

Мачове и в Англия. До неделя и след това всичко приключва. Уотфорд – Манчестър Сити и първо да поговорим и после да решим. Уотфорд е най-удобният противник за „гражданите“ в исторически план. Но има една малка подробност. Сити не играе за нищо, а над Уотфорд е надвиснала сянката на изпадането. Колкото и да е малък шанса, той трябва да се използва – 1 на 9,00 в efbet. Не всеки обича да хвърля пари на вятъра и затова посочвам и силна алтернатива – над 3,5 картона в мача за 2,60 в efbet. И втория мач с огромно отношение към първия. Астън Вила ще се надяват силно Уотфорд да загубят. Но каквото и да се е случило на „Викаридж Роуд“, то няма да промени основния план на Вила. А той е победа срещу Арсенал – 1 за 3,35 в efbet. В последния кръг се срещат Уест Хем и Астън Вила. Този мач може да е със съдбоносно значение ако Вила са спечелили срещу Арсенал. За мен победата на Вила днес заслужаваше дори заглавие.

Оттук-нататък напрежението пада. Но имаме Португалия с 2 мача. И тук имаме само интрига, свързана с отпадането. Вчера Брага хвърли спасителния пояс към Тондела. Днес се очаква същото да стори Спортинг към Сетубал – Х2 на 3,15 в efbet. Но моите предпочитания са за равенство. Сетубал са от отборите, които винаги намират начин да останат в елита дори с последния влак. Следващия мач е без значение, но точно в такива падат атомните бомби. Авеш – Бенфика 1 на 23,00 в efbet. Вече написах, че мачът е без значение, Авеш трудно вкарват голове, но срещу Бенфика могат да отбележат веднъж и да запазят резултата докрая. Единицата може и да е пожелателна, но гол за Авеш за 2,30 в efbet е задължителен за игра. 

Разреждането на мачовете ми дава възможност да вкарам още едно първенство в обръщение – швейцарското. Възобновиха го късно и имат още цели 4 кръга. Днес играят Чалъндж лигата или второто ниво. Аарау – Киасо 1 с гол/гол за 2,40 в efbet. Вадуц – Лозана събира много очаквания за голове – над 3,5 за 2,10 в efbet. Винтертур – Вил 2 с гол/гол за 5,00 в efbet. Напоследък Вил се разигра, нещо което не може да се твърди за Винтертур. Грасхопърс – Шафхаузен 1 с под 3,5 гола за 2,40 в efbet. Шафхаузен се брани добре, но в случая поне един гол за „скакалците“ е неизбежен. И най- накрая да осребря чекът на Криенс. Лозана Уши – Криенс над 3,5 гола за 2,35 в efbet.