Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70%
Заложени единици: 52
Спечелени единици: 76
YIELD: -1.06%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.94%
Заложени единици: 9314
Спечелени единици: 8885
YIELD: -4,61%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Е, видя му се края – биеналето на националните отбори приключва утре сутрин. И на последната права ще има доста работа. На практика има мачове във всяка от зоните, а по-добрите възможности са извън Европа.

Няма да правя победите си на голям въпрос, само ще отбележа, че при топ избора съм в добра серия, която се надявам да продължа. И затова падна голямо мислене. Все пак до върха се добра Виетнам – Саудитска Арабия с 2 и под 4,5 гола за 1,65 в efbet. Да ви кажа повече се притеснявам от условието с головете. Виетнамците са странна порода – или завършват 0-1, или 2-3. Но шансът да паднат пет гола е не повече от 1 процент. И малко основания. Саудитска води убедително в групата, но днешните три точки са много важни. Япония и Австралия само чакат грешна стъпка, но такава няма да дочакат точно в Ханой. Виетнам се нравеше в първите квалификации, но сега при силните момчета не показва никакви футболни аргументи. В първата половина от разстоянието е с 5 от 5 загуби. Може някъде да закачи хиксче, но няма да бъде днес. Мачът е от 14 часа, внимавайте да не го пропуснете. И това е стартът на дългата сесия, която ще завърши в седем сутринта.

И други мачове в Азия стоят добре за твърди избори. Австралия и Япония са поставени солидно при своите гостувания, съответно на Китай и Оман. Същото се отнася и за Иран като гост на Сирия, но то не е и гостуване, защото е в Аман, Йордания. Колонката с участието на Саудитска Арабия, Япония, Австралия и Иран изпъква силно и не трябва да се пропуска за нищо на света.

Карам го по начални часове. В Африка имаме няколко чутовни сблъсъка, но естествено отличавам Камерун – Кот д Ивоар. Не знам как са се озовали в една група, но днес за един от африканските грандове ще е черна магия. В такива случаи разумно е да се потърси далечната игра, в случая 2 на 3,60 в efbet. Слоновете съм ги смятал винаги за най-силният отбор в Африка, а в последно време „лъвовете“ хич не ме впечатляват. С огромен залог е Нигерия – Капо Верде и ще завърши с 1-0 или 2-0 за „орлите“. Прогноза 1 с под 3,5 за 1,90 в efbet. Шансовете на Замбия са в сферата на фантастиката и затова днес се очертава лек мач в Радеш. Тунис – Замбия 1 с под 3,5 гола за 1,75 в efbet. Най-добрата игра за днес в Африка е Мавритания – Екваториална Гвинея 2 на 2,05 в efbet. Още един финал – Алжир – Буркина Фасо 1 с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Но във всичките тези финали може и да се случи случка. И едно фирмено мое предложение на Либерия – Централна Африка. Гостите да вкарат първи в мача за 2,35 в efbet

И към Европа. За съжаление не съм хич ентусиазиран, защото сме в хипотеза, че всеки ще вземе това, което му трябва. С други думи, ще му дадат това, което му трябва. А тази хипотеза въобще не ми харесва. Затова моята отправна точка е да залагаме за по-силният. Но за начало Чехия – Естония 1 с двоен хендикап от 0-2 за 2,10 в efbet. Чехите ще вкарат днес поне 4 гола. А са скачен съд с Уелс – Белгия. Мисля обаче, че който и между Уелс и Чехия да изтегли късата клечка с третото място, отива така или иначе в баражите. Уелс – Белгия 2 за 2,40 в efbet. Със следващата прогноза направо ви убивам. Босна и Херцеговина – Украйна Х на 4,20 в efbet. 85 процента от мачовете на украинците са хиксове. И все пак ще се класират, защото Франция ще вземе победата в Хелзинки срещу Финландия. И то с хендикап от 0-1 за 2,50 в efbet.

Интересно ще бъде и в групата на Нидерландия. А най-любопитен ще е Ван Гаал! Нидерландия – Норвегия 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. И по същото време Черна гора – Турция с над 2,5 за 1,90 в efbet. Въобще не разчитайте на черногорска аванта.

Някъде с края на европейските квалификации, стартират петте любими мача в зона КОМНЕБОЛ. Там е умри, но свръзка дай. Признавам, че основните ми фаворити бяха от тази зона. И веднага ги изплювам. Колумбия – Парагвай 1 на 1,65 в efbet и Чили – Еквадор 1 на 1,75 в efbet. И с голови линии под 4,5, че и под 3,5. Но към аргументите за вярата ми в победителите. Чили се устреми нагоре и започвам да се надявам, че ще ги гледам в Катар. А много ми се иска, защото този отбор ми е сред любимите. Ситуацията с Колумбия е тежка, защото при наличието на поне пет изключителни голаджии са в суша от вече 400 минути. Някак днес ще го докарат поне до 1-0 срещу несъстоятелния като гост Парагвай. И имаме велико дерби между Аржентина и Бразилия. Головете няма да са повече от 2, но между ъндъра и нулите предпочитам второто – двата да вкарат – не за 1,75 в efbet. Признавам, че първите два мача по програма не са ми толкова интересни. Но пак гоня 5 от 5 и затова посочвам Боливия – Уругвай 2 на 2,30 в efbet и Венецуела – Перу 2 на 2,35 в efbet. Доста са обещаващи. 

Тук вече трябваше да съм приключил, но чувствам задължение да се изкажа и по четирите мача в КОНКАКАФ. Предишния път бях 3 от 4, сега искам максимум. И съм напълно уверен, че ще го постигна. Ямайка – САЩ под 2,5 гола с Х2 двоен шанс за 1,90 в efbet. Коста Рика – Хондурас 1 с под 3,5 гола за 2,10 в efbet. Панама – Салвадор 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. И накрая Канада – Мексико Х на 3,30 в efbet.