Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40.00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 52
YIELD: -27.18%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 60.29%
Заложени единици: 8300
Спечелени единици: 7880
YIELD: -5.05%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Днес е повече от удобен момент за старт на нова серия. Осминафиналите на Евро 2020 започват утре и съм длъжен да вляза с добро настроение в решителните битки. Копа Америка също няма тази вечер, така че за първи път от много време ще се съсредоточа само и единствено върху наличните първенства.

Доста лесно излъчих топ прогнозата, което може и да е нож с две остриета. Но според мен Уотърфорд – Сейнт Патрикс 2 с над 1,5 гола на 1,80 в efbet изглежда непоклатима възможност. Отборът на Алън Матюс нареди 3 поредни победи и се изкачи на върха във Висшата лига. Тимът е изключително мощен в атака в последно време и вкара 9 гола в споменатите 3 срещи. От другата страна е един от най-слабите отбори в дивизията, който действа много нескопосано в защита. Уотърфорд има сериозни проблеми в домакинствата си през кампанията и загуби 7 от 8-те си мача на своя земя, допускайки 20 попадения. С тези пробойни в дефанзивен план Уотърфорд не може да се надява на положителен резултат срещу високо летящия Сейнт Патрикс. Гостите с лекота би трябвало да вкарат поне 2 попадения, а ако не беше в заглавието, бих ви предложил опцията 2 с над 2,5 гола на 2,40 в efbet. И още една възможност от елитната дивизия на Ейре – Фин Харпс – Лонгфорд гол/гол на 2,10 в efbet. И двата отбора са абонирани за тази опция в последно време – Фин Харпс е с 5 поредни мача, в които се стигна до размяна на попадения, а Лонгфорд e с 4 от 5.

В програмата има два мача и от норвежката Елитесериен, а ние се насочваме към втория – Лилестрьом – Розенборг над 2,5 гола на 1,80 в efbet. И двата отбора са доста податливи на оувъри, особено гостите от Трондхайм. Те имат солидни показатели в атака, но и доста недъзи в защита, а Лилестрьом е отбор, който може с лекота да се възползва от това. Следващата ни дестинация е Исландия и второто ниво на футбола там – Кордренгир – Гриндавик над 3,5 гола на 2,10 в efbet. Едно първенство, в което попаденията не спират да валят във всеки кръг. А гостуванията на Гриндавик през кампанията редовно свършват с по 5 гола. И последното място, което ще посетим в Европа, е Латвия – Ригас – Валмиера 1 с над 1,5 гола на 1,80 в efbet. Лидерът е почти безпогрешен през сезона и взе 11 от 13-те си мача. Валмиера е на трето място, но въпреки това има огромна пропаст в качеството на двата отбора.

И към по-екзотичните дестинации в днешната програма. Стартирам с Шампионска лига на Азия. Чонбук – Чианграй 1 с над 2,5 гола на 1,85 в efbet. Най-добрият отбор в Южна Корея няма да срещне никакви проблеми с тайландския си съперник и с лекота би трябвало сам дори да качи линията. На Тампинес Роувърс – Гамба Осака ще пробвам гол/гол на 2,30 в efbet. Гамба има сериозни проблеми през този сезон в японското първенство и е в изпадащата зона. Те са по-добрият отбор, но колебанията им през кампанията дават шанс на сингапурци да се разпишат поне веднъж. Нещо сигурно от Египет – Ел Масри – Ел Ентаг 1 на 1,70 в efbet. Домакините се борят да задържат мястото си в Топ 3, а гостите са твърдо на последно място. Със съшата доза сигурност Мес Рафсанян – Персеполис 2 на 1,70 в efbet в Иран. Най-добрата възможност от Серия Б на Бразилия е Авай – КР Бразил над 2,5 гола на 2,00 в efbet.

За финал една възможност от утрешната ранна сесия – в Джей Лига 2 на Япония Рюкю – Ямага 1 на 1,95 в efbet. Гостите са в дупка, нямат победа в 8 поредни кръга, в които се разписаха само веднъж. А Рюкю все още мечтае за промоция в елита.