Националният отбор на Бразилия има сравнително лека наглед задача в деветия ден от квалификациите за Мондиал 2022. Селесао домакинства на Перу в среща от надпреварата, която дава възможност да класиране на СП в Катар догодина.

Към момента Бразилия е убедителен лидер в класирането на зона Южна Америка, като е с пълен актив от седем победи. Златистите са с един мач по-малко в статистиката, тъй като преди няколко дни двубоят им срещу Аржентина бе дискусионно прекратен от здравните власти по време на игра и в момента се изчаква решение за изхода.

Перу от своя страна към момента е извън Мондиала, след като се намира на седма позиция в класирането с осем точки. При победа в Бразилия обаче тимът ще може да влезе или поне да се доближи максимално до петата позиция, която е първата, която дава право на участие на Световното.

Според efbet Бразилия не би трябвало да има проблеми със съперника и коефициентът за победа на Селесао е 1.40. За гостите ставката е 9.00, докато за равенство се приемат залози на 5.10.

Ние очакваме да видим интересен двубой, като Перу не е за подценяване и може да създаде проблеми на домакините. Затова се насочваме към залог за гол/гол, който е на коефициент 2.30.