Феновете на Левски се надяват, че най-накрая отборът ще упсее да постигне победа на своя “Георги Аспарухов” през 2020. “Сините” са домакин на Етър и едва ли ще имат по-добра възможност за успех, отколкото срещу последния в подреждането тим от Велико Търново, който е без точка и дори без гол от началото на сезона. 

Играчите на Георги Тодоров са с подобрено настроение след като преди паузата за националните отбори победиха с 4:0 като гост Монтана. В тима има и още едно ново попълнение – Борислав Цонев, който дава надежди на привържениците, че ще вдигне класата в халфовата линия на тима. Етър от своя страна е раздиран от проблеми, но при положение, че няма какво да губи, отборът може да играе освободено и да поднесе изненада.

В други времена коефициентът за Левски би бил пренебрежимо нисък и едва ли някой би се поблазнил да го играе, освен за да натрупа малко тежест в някоя дебела колонка, но днес ставката за “сините” в efbet е доста висока – 1.50. Коефициентът за Етър е 6.25, докато равенството е оценено на 4.25.

Нашите очаквания са, че ще видим голове и в крайна сметка “сините” ще се поздравят с успех. Затова ви предлагаме да пробвате Левски/Да на секцията Кравен изход и двата отбора да отбележат. Коефициентът е 3.80.