Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.09%
Заложени единици: 6345
Спечелени единици: 5876
YIELD: -7.40%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще се спрем отново на интересни срещи от Чалънджър турнири, а топ прогнозата ми за деня е за победа в полза на Седрик-Марсел Щебе срещу Лука Нарди в среща от надпреварата във Форли при коефициент от 2.00 в efbet. Щебе е записал победа в единствената си среща с италианеца до момента, която се състоя през 2020 година.

Ще се спрем и на срещата от другия ½-финал в турнира, който съпоставя Зомбор Пирош и Саси Кумар Мукунд, който се представя изненадващо силно в турнира. Първият е в ролята на категоричен фаворит, но предложението ми за този двубой е за изненадваща прогноза брой сетове – 3, а коефициентът е 3.20 в efbet.

Насочваме поглед към турнира в Буенос Айрес и срещата между Муркел Веласко и Факундо Диаз Акоста, като в този мач прогнозирам успех за втория, а коефициентът в негова полза е 1.50 в efbet.

И второто ми предложение от провеждащия се в Аржентина Чалънджър турнир е за другия ½-финал между Гонзало Лама и Сантиаго Таверна. Тук предложението ми е за брой сетове – 3, а коефициентът – 2.50 в efbet.