Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.66%
Заложени единици: 6144
Спечелени единици: 5669
YIELD: -7.73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще започнем с прогнозите за деня с една доста патриотична такава, като ще потърсим изненадата с победа за Изабелла Шиникова срещу Клара Бурел, като коефициентът в полза на българката е 3.85 в efbet.

Турнирът е в Анже, Франция, а срещата е от 1/8-финалите на надпреварата. На хартия софиянката е аутсайдерка, но пък се намира в наистина добра форма и е способна да поднесе изненадата и да победи своята опонентка. Това ще бъде първи мач между двете в тура, като нашенката никога до момента не е срещала 77-ата в света французойка.

Следващото ми предложение също е от турнира във френския град, като този път ще се спрем на мача между Даниела Висмане и Виталиа Диатченко. В него прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.85 в efbet.

Висмане има победа в единствения мач между двете до момента, който бе от същия турнир само преди три дни. Все пак Диатченко се завърна в надпреварата като „щастлива губеща“ и днес ще има перфектна възможност за реванш. Моето предложение, както обаче казах, е за трисетова битка.

Ще насочим поглед към мъжкия турнир във Форли и срещата между Алдин Сеткич и Матео Виола в която прогнозирам успех в полза на втория, а коефициентът е 1.75 в efbet. Двамата до момента са се изправяли точно два пъти един срещу друг и са си разменили по една победа в преките двубои.

И последното ми предложение за деня пак е от провеждащия се в Италия мъжки турнир, като този път ще ви предложа победа за Филипо Балди срещу Михаил Перволаракис, като тук коефициентът е 1.55 в efbet.