Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 63,51%
Заложени единици: 74
Спечелени единици: 47
YIELD: 0.69%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.56%
Заложени единици: 9277
Спечелени единици: 8835
YIELD: -4,77%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Удивително добре се справих със сложната метеорологична обстановка в последните дни. И няма как да не съм доволен от себе си със съвета за повечето голове във вторите полувремена в Бразилия. Такива неща както се казва, правят разликата в мача.

И неусетно влизаме в епохата на националните отбори. В следващите 8 дни те ще са основно блюдо. И за кеф, и по задължение. Днес ако искам мога да напиша цял роман. Имаме двубои в Европа, Африка, Азия, Южна Америка, само четирите спектакъла от КОНКАКАФ липсват, но ще се появят още утре. Но акцентът си е нашия любим континент. За начало пак една ценна насока като тази с головете в Бразилейро Б вчера. На финалната права сме и шегичките свършиха дотук. Фаворитите ще си печелят мачовете с лекота. Един такъв фаворитски знак е днешната топ прогноза. Грузия – Швеция 2 с под 4,5 гола за 1,65 в efbet. Шведите с лекота ще спечелят трите пункта в Батуми и след това ги чака мачът на истината в Испания. Що се отнася до голове, скандинавците бяха много икономични през цялата кампания и не вярвам днес да променят рязко навиците си. „Жълто-сините“ вкарваха регулярно по 2 гола на мач, а грузинците успяха само 4 пъти в 7 мача да изпитат радостта от гола. И под 3,5 гола в мача е напълно в обсега ни.

Другият мач от групата обаче е с далеч по-интересно съдържание. На грамадния „Спирос Луис“ в Атина Гърция приема Испания. Интересно е разминаването в часовете. В Батуми двубоят започва в 19,00 часа. А победата на шведите ще означава само едно – Ла Фурия остава в играта само при победа. Но и Гърция остава в играта само при победа. Съвършеният вариант е 1 или 2 с под 3,5 гола за 1,75 в efbet. А правилният – победа за елините на 9,00. Световното може да мине и без Испания. Нали помните кой остави Италия извън борда за Русия – Швеция!

В другите групи няма чак такава драма. И затова ще потърся екзотични решения. В Баку Азербайджан – Люксембург ще завърши с точен резултат 1-2 за коефициент 8,50 в efbet. А за застраховка може да се изиграе и 2-1. Русия ще бие Кипър без да допусне гол във вратата си за 1,75 в efbet. В Дъблин нещата са ясни – Ирландия срещу Португалия 2 с хендикап за 1,95 в efbet. И чичо ви Кристиано отново ще се отличи. И огромно доверие за Румъния срещу Исландия – 1 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. А, имаме и приятелски мач в Одеса между Украйна и България с под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Да ви кажа – може и нашите да бият и после няма да се говори с тях. За украинците важен е следващия мач в Сараево. Там се решава съдбата на украинския футбол. На 16 ноември ще е битката за Киев.

И с весел тон тръгвам по широкия свят. В Азия ще се преполови груповата фаза, но отсега ви казвам кой ще се класира за световното. Това са Иран, Южна Корея, Австралия и Саудитска Арабия, а голяма изненада е, че Япония ще трябва да мине през баражи. Но това е за по-нататък. Днес големия мач Австралия – Саудитска Арабия се играе рано, а от по-късните най-привлекателен е Китай – Оман 2 на 2,70 в efbet. Сирия и Ирак ще разплачат топката с под 2,5 гола за 1,55 в efbet. Само да напомня, че някои домакинства са фиктивни. Ирак и Сирия например играят в Доха, Катар. Китайците пък приемат Оман в Шарджа. Но Виетнам си играе в Ханой с Япония и там очаквам повечко попадения – 2 с над 3,5 гола за 2,00 в efbet.

И към майка Африка. Поставям най-висок знак за качество на прогнозите ми днес точно в Черния континент. И тук надпреварата върви към своя край или по точно своето начало, защото тепърва започва истинската надпревара на най-добрите. По реда на започване на срещите днес имаме сигурни победи на Гана, Уганда, Бенин, Мали и Южна Африка. И възможна изненада на Того-Сенегал, гостите вече си осигуриха първото място. Другата насока освен победата на фаворитите са малкото голове. Знаете, че в Африка 80-90 процента стават ъндъри. За цвят фиксирам Бенин – Мадагаскар 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet и Южна Африка – Зимбабве 1 с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Но за нищо на света не бягайте от правата колонка с победи за споменатите фаворити.

И отивам в Новия свят. Петте мача от Зона КОМНЕБОЛ. Все им се заканвам да ги уцеля 5 от 5 и най-много стигам до три. Но надеждата не умира, а убива последна. Преди полунощ играят Еквадор и Венецуела и единицата е прекалено лесна опция. Ще увелича риска с 1 хендикап за 2,20 в efbet. Но както се знае добре, победата се печели и с половин гол разлика. Следват Парагвай – Чили с Х2 и под 3,5 гола за 2,00 в efbet. Щом Чили се засили и аз тръгвам с рогите напред. Супер мач между Бразилия и Колумбия и тук ще избия рибата с Х2 за 3,20 в efbet. Труден знак на Перу – Боливия – 1 или 2 с под 3,5 гола за 1,85 в efbet. И последни играят четирикратните общо световни шампиони Уругвай и Аржентина. Всъщност не играят, а воюват на живот и смърт при прогноза под 2,5 гола за 1,65 в efbet.