Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75%
Заложени единици: 52
Спечелени единици: 63
YIELD: -23.94%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.85%
Заложени единици: 9307
Спечелени единици: 8872
YIELD: -4,67%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Не харесвам никак самохвалството, но вчерашната ми рубрика беше нещо уникално. Докосване до съвършенството, това е най-точната оценка. И съм напълно наясно, че това скоро няма как да се повтори. От друга страна пък има вероятност да съм навлязъл във форма и нищо чудно успехите ми да продължат.

Към топ прогнозата при която в средата на месеца вече успях да осъществя значимо превъзходство. 9 на 5 ми дава увереност, че и ноември ще го фиксирам в зелената зона. Обещано и изпълнено, Швейцария – България 1 с над 3,5 гола за 1,80 в efbet. Моите очаквания са очакванията и на букмейкърите. А те никога не правят грешки. Посочвам това, което ми се вижда най-малко рисково. Не си спомням мач на българите да е стартирал от 1,10 за победата на противниците. Дори ми е леко обидно! Ясно е, че днес може да се стигне до солиден разгром. В историята имаме подобни случаи с шест гола във вратата на България. Затова горещо препоръчвам над 5,5 гола в мача за 5,50 в efbet. От друга страна нашите лъвове вкараха в 5 от 7-те си мача в групата. Направиха го и срещу Швейцария в София. За отбор, който се защитава почти през цялото време, българите имат добра контраатака и показват способности да бележат голове. Но швейцарците показаха какво могат в София, когато вкараха три гола за 5 минути. В последно време под лупа следя Ноа Окафор и съм убеден, че днес ще е сред имената на голмайсторите.

В нашата група при абсолютно същите условия се играе Северна Ирландия – Италия в Белфаст. Кой знае защо тук домакините са по-добре поставени с 1,25 за Италия. Разгледах добре опции и посочвам 2 с над 2,5 гола за 1,70 в efbet. При други обстоятелства „адзурите“ щяха да играят за 1-0. Тази вечер обаче ще трябва да се напънат яко и нищо чудно да го докарат до 3-0.

Директни финални мачове днес няма да гледаме. Шедьовърът Португалия – Сърбия няма как да бъде повторен скоро. Шотландия – Дания 2 на 2,22 в efbet. Първо имаме цели четири двойки и второ – Дания играе за рекорд от 10 победи от 10 мача. Понеже много ги харесвам като отбор, залагам твърдо на тях. Но иначе мачът е напълно лишен от смисъл. В същата група Австрия вероятно ще фиксира още веднъж четири гола във вратата на съперника. Австрия – Молдова 1 с над 3,5 гола за 1,95 в efbet. И Израел – Фарьорски острови над 2,5 гола за 1,60 в efbet. И напомнянето, че Еран Захави пропусна да се отчете с дежурно попадение срещу Австрия, а той не допуска два мача без гол. 

Много примамлив хендикап на Албания – Андора за 1,85 в efbet. Албанците се представиха добре и не виждам причина, днес да не завършат с убедителна победа срещу отявлен слабак. И Полша – Унгария 1 с над 1,5 гола за 2,05 в efbet. Дружината си печели редовно мачовете у дома, а не виждам причина за малко голове в мача.

Както всеки ден, второто направление е Африка. Вчера както предрекох Гана оцеля с гол зор. Но утре един между Кот д Ивоар и Камерун ще пие много горчиво биле. Днес нямаме големи интриги. Гледам, че пак ги хвана мързела и май трябва да се завърнем към добрия, стар ъндър. Все пак Нигер – Джибути се откроява с една глава нагоре. Гостите допуснаха досега 22 гола в 5 мача. При първото си рандеву завършиха 4-2 за Нигер. Да допуснем нов голов дъжд с над 3,5 за 2,30 в efbet.

И както винаги ще посоча и клубен вариант за топ избор. Идва от Бразилия. Там в Серия Б, славният Ботафого се връща триумфално при своите врагове от Рио – Фламенго и Флуминензе. А Вашку може да чака още една година. Днес Ботафого – Операрио 1 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet.