Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 90,00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 112
YIELD: 58,03%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,28%
Заложени единици: 5832
Спечелени единици: 5535
YIELD: -5,09%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Само една констатация преди да премина по същество – седем поредни уикенда петък-неделя в зеления сектор. Пореден рекорд, но от хубавите. Пояснявам – като точни топ прогнози.

Обещанието е преизпълнено. През зимата написах, че април и май са моите месеци и фактите говорят само за себе си. Все още не може да заглъхне ехото от 16-те поредни през май, а вече прибавих и 15 от 17 в последните 17 дни. За проценти няма какво да пиша – почти максималните. Искам много да продължа в същия дух и през юли. Топ прогноза, Волос – Ламия 1Х с под 2,5 гола за 1,85 в efbet. Мачът е предизвестен ъндър. Но ми трябваше и второ условие за да вдигна коефициента двойно. Спрях се на 1Х двоен шанс с почти стопроцентова увереност. Ламия има само 2 победи на излизане, а в сегашната фаза на първенството енергия за трета не им е останала. Да ви кажа вариантите са два – 1-0 и 0-0. Съперниците няма за какво да играят, няма и публика, която да ги предизвика.  

Мачовете от големите шампионати са само два и това е добре за концентрация. В Англия Кристъл Палас – Бърнли под 2,5 гола за 1,55 в efbet. „Орлите“ са много непостоянни и някакъв смисъл може да се открие само в играта победа за госта. В Испания Хетафе – Реал Сосиедад. Този мач може да бъде мислен много, но така и няма да бъде измислен. Има три възможни резултата – 2-1, 1-1 и 1-2, като последния ми се вижда най-труден за доказване. Прогноза двата да вкарат  за 2,12 в efbet. Не бих се заложил имуществото за такова развитие, но ми се вижда приемливо. 

 В България има два мача и естествено съставяме колонка за бонус от 500 лева. Не, че в последно време ме е подгонила удачата, но винаги настъпва момент в който цикълът се прекъсва. Да приемем, че ще е днес. Дунав – Ботев Враца над 2,5 гола за 2,15 в efbet. Предстои още един далеч по-важен мач между съперниците след няколко дни. Днес без напрежение и с много голове. Може да са повече от 3, Дунав не рядко се е забърквал в изненадващи голеади. Две равенства в редовния сезон между Арда и Ботев, да пробваме от същото лекарство и днес – Х на 3,15 в efbet.

 И започвам с вариациите и интерпретациите. В Дания Одензе – Лингби 1 с над 2,5 гола за 2,60 в efbet. Одензе ме сюрпризираха неприятно, днес им давам доверие и за победата, и за голове. В Серия Б Беневенто – Юве Стабия над 2,5 гола за 2,40 в efbet. Това е най-добрият ми избор за вечерта. Обръщам фронта на атаката с мадридското дерби Алкоркон – Райо Валекано – под 2,5 гола за 1,60 в efbet. В Ла Лига 2 никой не вярва на оувърите. Този мач може да се пробва на 1-1 точен. Днес можех да направя цяла страница с подове. Видно е, че ентуасиазмът на футболистите навсякъде по света е около точката на замръзване. Ливорно – Венеция под 2,5 гола за 1,70 в efbet. В Израел Катамон – Шахин 2 на 1,90 в efbet. Да уважим победния устрем на гостите.

И завършвам с високо рейтинговата секция. Сарагоса – Уеска 2 на 3,45 в efbet. Арагонци го карат в ритъм победа навън, загуба вкъщи. Разчитам да продължат в същия дух. В Израел Петах Тиква – Рамат Ган 2 на 4,25 в efbet. Остават малко кръгове, а Петах Тиква загубиха интерес към случващото се. Ще се пробвам на мощна вълна в Португалия. Ферейра – Порто 1 на 8,60 в efbet. Лидерите често грешат след подновяването на първенството. Авеш – Морейрензе над 3,5 гола за 4,40 в efbet. Първият мач завърши 3-2, разчитам и днес да се скъпят на головете. Авеш завърши у дома 0-0 с Порто и това ще им даде крила днес срещу Морейрензе. Завършвам с любимия си мач за целия сезон. Той ще се играе на Уембли и ще e между Екзетър и Норхямптън. Цената е влизане в Първа лига. Гледат ми се голове и продължения – Х на 3,15 в efbet.