Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 10.00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 14
YIELD: -79.72%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 60.29%
Заложени единици: 8329
Спечелени единици: 7880
YIELD: -5.39%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Изчерпаха ми се мотивационните методи. Който казва, че в играта късметът не е важен да си яде ушите. Щом и вчера при 3:1 за най-силния национален отбор в света, шансът ми се изсмя в лицето, няма какво повече да говорим. Това е положението, караме нататък, отсега съм в паника за световното първенство. 

Иначе мачовете вчера бяха супер, поне на футбол се нагледахме. А и мнозина като мен оувъристи са спечелели. При 12 гола в двата мача няма как да се пропусне целта. Днес както казва Фирмин Трухийо – рязък обрат на събитията. Позовавам се на член първи от конституцията – не е важен какъв е мачът, важно е да е сигурен. Да кажа, че на европейското има нещо сигурно е най-голямата глупост на света. Но да не ви отчайвам. Топ прогноза, Словачко – Липтовски Миколаш 1 на 1,55 в efbet. И веднага добавям, че това е само за излизане от черната серия. Правилната прогноза е първо/краен 1/1 за 2,05 в efbet. Словачко направи страхотен сезон в силното първенство на Чехия. Виждате чехите какво правят на европейското! Словачко се готви усилено за дебюта си в европейските турнири, който е срещу Локомотив Пд. и отсега ви казвам, че чехите ще продължат напред. Днес очаквам безпроблемна победа срещу словашкия Миколаш, който през миналия сезон спечели промоция за първото ниво. Разликата в класите е видима, останалото са молби и палене на свещи. Мачът започва в 17:00 часа и точно преди Англия – Германия ще е свършил. А и да не забравя – очаква се торнадо, но този път от голове!

И към двата големи мача, на които въобще не знам вятъра в каква посока ще задуха. Ще ми се да имам машина на времето и пишейки тези редове да съм се пренесъл с 20 часа напред. Но ако беше така, щеше да е много лесно? Събрал съм международен консилиум за днешните две прогнози. Вторият мач е Швеция – Украйна и логиката е под 2,5 гола и победа на шведите. Това са двете възможности, които се виждат и от космоса. Но вече сме сърбали попарата, Швеция се вкара в голов трилър срещу Полша, а в същия мач допусна изравняване от 0-2 до 2-2. Което говори колко са стабилни тролеите им отзад. Украйна нищо не играе на това първенство или поне е така спрямо моите огромни очаквания към момчетата на Шевченко. Той и Шевченко ми се вижда книжен тигър. Досега е един от най-слабите треньори на първенството. И консилиума от най-известни световни учени в областта на прогнозите реши – двата да вкарат за 2,20 в efbet.

И към големия мач, който е от 19:00 часа, не знам защо. Вечната класика Англия срещу Германия на стадион „Уембли“. Имал съм честа да бъда на второто издание през 1996 година. Единият от двата най-велики мача, на които съм имал честта да бъда на стадиона. Другият Манчестър Юнайтед – Байерн. Преди четвърт век двубоя завърши 1:1 и после немците, както винаги биха с дузпи. Сега може пак да завърши 1-1 в редовното време, а при дузпите англичаните да си отмъстят. След като защитата на Франция допусна 3 гола, вече не мога да вярвам на никого. В днешния мач имаме супер слаба защита на Германия срещу държаща се прилично такава на Англия. Но мачовете в групата не бяха достатъчно натоварващи. Срещу Португалия немците показаха какво могат. Друг е въпросът, че рядко им се случва. Два ужасни мача и един добър, това е активът на Германия на първенството. И както е тръгнало на зиг заг, може днес да им е вторият! Това си е чисто лично желание! Основна прогноза, Германия да се класира за 2,10 в efbet. Забележете нещо странно, и като редовно време, и като продължаване напред, Англия е с три десети по-малко. Мисля, че поне за класиране напред маржът трябваше да е максимум две десети. Това го пиша, за да предизвикам съдбата. Допълнително се спрете на варианта голово равенство в редовното време за 4,60 в efbet.

Връщам се към приятелските мачове, които днес са ми във фокус. Погон – Ружомберок 1 първо, 1 краен за 1,85 в efbet. Оренбург – Дирмот Гьор Х2 за 2,55 в efbet и Залцзбург – Олимпиакос гол/гол за 1,75 в efbet.