Обща статистика:
Процент на успеваемост: 52.63%
Заложени единици: 4501
Спечелени единици: 4124
YIELD: -8.38%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем с топ прогноза, която отново е от турнира в Барселона, а от него ще бъдат и всички други прогнози за деня. Даниел Евънс се изправя срещу Корентин Муте в мач от 1/16-финалите на надпреварата, а моето предложение е да играете смело в полза на британеца, като коефициентът в негова полза е 1.70 в efbet. До този момент двамата са изиграли само една среща един срещу друг в която Муте стигна до успеха на миналогодишния US Open.

Насочваме се към друг на пръв поглед интересен мач, който ще съпостави двама младоци – Лоренцо Мусети и Феликс Оже-Алиасим. Тук е трудно да се предвиди кой ще излезе краен победител, но бих ви посъветвал да пробвате късмета си за Мусети, който явно се представя по-добре на клей. Коефициентът в негова полза е 2.10 в efbet, но рискът определено си струва. 

Продължаваме нататък с мача между Фабио Фонини и Бернабе Запата Мирайес в който ви съветвам да залагате смело на първия, а коефициентът в негова полза е 1.50 в efbet.

Насочваме поглед и към друг мач от турнира в Барселона, който съпоставя Алекс Де Минор и Александър Бублик. Бих ви посъветвал да пробвате късмета си в полза на първия, който по принцип е по-добрият тенисист от двамата, а коефициентът в негова полза е 1.85 в efbet

И последното ми предложение за днешния ден е за мача между Кей Нишикори и Кристиан Гарин в който ви съветвам да търсите успех за първия на коефициент от 2.65 в efbet.