Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.68%
Заложени единици: 3362
Спечелени единици: 3017
YIELD: -10.27%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Откритото първенство на Франция вече приключи и от днес ще се насочим към нови и различни турнири, където обаче се очертава да има перфектни мачове за любителите на залози.

На старта в Кьолн Ян-Ленард Щруф ще срещне своя германски сънародник Оскар Оте и коефициентът за победа на първия е чист подарък – 1.55 в efbet. Ян е доста по-опитен от своя противник и освен това е 32-а ракета в света за разлика от Оте, който е извън топ 130 на световния тенис. Това ще бъде първи мач между двамата, но моето категорично мнение е да не се колебаете, а да залагате на Щруф за краен успех.

Насочваме поглед към друг мач от същия турнир, който съпоставя австралиеца Джон Милман и по-големия брат на Александър Зверев – Миша. Първият е абсолютен фаворит за успеха и трябва да стане някаква голяма изненада, за да не успее да го постигне. Моето предложение тук обаче е за победа с 2:0 в полза на Милман, а коефициентът за „чист” успех на австралиеца е 1.65 в efbet.

Молдовецът Раду Албот среща Пиер Юг Ербер от Франция също в среща от старта на турнира, като до момента първият е спечелил единствения двубой между двамата. Моето предложение за изненада в тези прогнози е именно в този мач, като бих посъветвал любителите на залози да пробват късмета си на Албот, а коефициентът за него е 2.75 в efbet.

Ербер не е толкова лош на сингъл, но по-скоро силата са му двойките. И последното ми предложение от турнира в Кьолн, откъдето са и всички прогнози до момента, е за победа на Джордан Томпсън от Австралия срещу Денис Новак, като тук коефициентът за успех на „кенгуруто” е 1.75 в efbet.

Ще завършим днешните прогнози с мача между Стан Вавринка и Даниел Евънс от турнира в Санкт Петербург, като предложението ми за този двубой е за успех на швейцареца, а коефициентът за него е 1.50 в efbet.