Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 64
Спечелени единици: 75
YIELD: 27.27% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.10%
Заложени единици: 9668
Спечелени единици: 9288
YIELD: -3,93%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Странна е ситуацията във футбола към момента. Не знам дали така нареченият медицински протокол работи справедливо за футбола. Но в нашата си игра място за разсъждения няма. Играем всичко, което ни се дава. И това е по-добре отколкото ситуацията от пролетта на 2020 година. 

За разлика от вчера, днес няма индикации за отлагане в последния момент. А добрата вест, е че Германия се завръща. Три големи мача тази нощ в Германия, Англия и Франция. Но топ прогнозата е от Португалия. Много рядко правя три поредни пропуска и затова днес играя на сигурно. Санта Клара – Спортинг 2 на 1,55 в efbet. И за да не се излагам веднага посочвам майсторската прогноза, която е 2 с под 3,5 гола за 2,00. Но си връзвам гащите с дебела връв! Вече имах възможност да си кажа генералното и фундаментално мнение за Португалия. Люта битка между Порто и Спортинг с минимализиране на грешките. С други думи драконите и лъвовете няма да допускат никакви непредизвикани грешки. А за Санта Клара мога само да отбележа, че доста отбори са готови да им направят комплот и да ги изпратят във втора лига. На никого не му се пътува до средата на Атлантика за един шампионатен мач. 

И към трите мега зрелища. Преди години голямото шоу в Германия бе между Байерн и Борусия М., когато на терена бяха Бекенбауер и Нетцер. Сега е доста по-различно. Байерн буквално го събираха по съставни части за този мач. Гостите нямат такива проблеми с болни. Паметливите помнят какво се случи преди има няма 70 дни. За купата Борусия се изгаври с 5-0 с Байерн. Сега на „Алианц Арена“ посочвам двата да вкарат за 1,55 в efbet. Това ми се вижда като най-разумен и нормален избор. 

Във Франция се завръща първенството с Бордо – Марсилия. Победата на гостите прекалено силно бие на очи. Бордо е с много липси и е спорно какви съпротивителни сили са им останали. Но в този мач се набива и друг сюжет. Играят най-изявените оувъристи срещу най-свирепите ъндъристи. За мен точния резултат е 0-1. А прогнозата ми е 2 с не за 2,70 в efbet. Или чиста победа за Марсилия ако така става по ясно. 

Продължавам със същата прогноза на Суиндън – Манчестър Сити за 2,15 в efbet. Абсолютно ясно е, че бъдещите шампиони ще играят с максимален брой резервни футболисти. Но системата на Пеп е толкова отработена, че дори ветераните на Сити да излязат на терена, пак няма да допуснат гол от Суиндън. Нашите гениални коментатори обичат да броя разликата в местата между съперниците. В случая са фиксирани на числото 71. 

В Ла Лига 2 имаме мач между два отбора, които не бяха ангажирани в Копа дел Рей. Аморабиета срещу Тенерифе е твърдо мач без единица. И без над 2,5 гола. Но аз ще съм смел с хикс за 3,20 в efbet. Стигнах и до втория ми супер боец днес. Водачът и бъдеш шампион на Турция Трабзонспор приема Йени Малатия и посочвам 1 без гол/гол за 2,00 в efbet.Тук правя важно уточнение. Победите на Спортинг и Трабзон задължително да се поставят в колонка. Това е предложение за всички, които играят само за сигурна печалба. 

Без никакъв ентусиазъм вкарвам в обръщение Хелмонд – Мастрихт с 1 на 1,80 в efbet. Но в този мач може да се вземе повече с добавяне на оувър. Щях да имам още нещо ексклузивно, но мачът на Ал Сад бе отложен.