Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,63%
Заложени единици: 3144
Спечелени единици: 2842
YIELD: -9.61%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За мое съжаление не стартирах подобаващо в Рим, но пък днес имам шанс да се поправя и ще се спра за топ прогнозата ми на мача между Стан Вавринка и Лоренцо Мусети от първия кръг на турнира. Швейцарецът е фаворит срещу италианския състезател, като моето мнение е, че той ще постигне убедителна победа с 2:0 сета. Коефициентът за този залог е прекрасен – 1.95 в efbet, така че изобщо не се колебайте, а пробвайте късмета си на логиката.

Марко Чекинато и Кайл Едмънд също се срещат в мач от първия кръг на турнира, който предстои да бъде изключително интересен. Италианецът по принцип е силен на клей, а освен това играе на родна земя, което автоматично го превръща във фаворит днес. Моето предложение е да пробвате късмета си именно на Чекинато, като коефициентът за този залог е 1.85 в efbet. Двамата имат само една среща от преди четири години, когато Едмънд постигна победата на турнира в Ница. 

Продължаваме напред във Вечния град с мача между Милош Раонич и Адриан Манарино, в който според мен ще има доста геймове. Тук моето предложение е за над 21.5 гейма, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet.

Няма как да пропуснем и женския турнир в Рим.

Гарбине Мугуруса се изправя срещу Слоун Стивънс в изключителен сблъсък, като тук очакванията са в полза на испанката. Моето предложение в този мач е в него да има три сета, като коефициентът за този залог е 2.40 в efbet. И последното ми предложение за деня е изненада в полза на Кори Гоф срещу Онс Джабер на коефициент от 2.40 в efbet