Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.14%
Заложени единици: 3497
Спечелени единици: 3100
YIELD: -11.36%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За днешната топ прогноза съвсем резонно съм избрал мач на Григор Димитров, който днес се изправя срещу Стефанос Циципас на турнира във Виена. Двамата се срещнаха за първи път един срещу друг в ATP турнир по време на „Ролан Гарос” и тогава гръцкият тенисист стигна до убедителен успех. Сега обаче българинът може да му го върне на твърда настилка, макар че коефициентите изобщо не са в негова полза. Моето предложение обаче е за над 22.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е просто чудесен – 1.85 в efbet.

Насочваме се към друга среща във Виена, която съпоставя Васек Поспишил и Данил Медведев. Със сигурност руснакът не иска да помни добре последния си мач с канадеца, след като загуби от него на турнира в Ротердам, който пак се провеждаше в зала, преди броени месеци. Васек навлиза във форма и изненада Феликс Оже-Алиасим, а при малко повече късмет може да постигне нещо хубаво и срещу руснака. Тук ще потърсим момента на изненадата и ще ви предложа да пробвате късмета си за брой сетове в мача – 3, а коефициентът е 2.60 в efbet.

Ще се спрем и на срещата между Андрей Рубльов и Яник Синер, която се очертава да бъде доста интересна, а руснакът е фаворит на хартия. В този мач обаче си мисля, че определено Синер има силите да затрудни своя противник и моят съвет е да се потърсят геймовете. Предложението ми за него е над 22.5 гейма в мача, а коефициентът е 2.00 в efbet, като това е една добра възможност да удвоите заложените пари.

Даниел Евънс се изправя срещу Юри Радионов пак в мач от турнира във Виена и тук може да потърсим чист успех за британеца с 2:0 сета на коефициент от 1.80 в efbet. Радионов не е за подценяване, тъй като все пак отстрани Шаповалов в турнира, но тогава просто имаше ден, а Евънс се представя изключително стабилно на подобни настилки.