Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 41
Спечелени единици: 35
YIELD: -13,78%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.73%
Заложени единици: 6504
Спечелени единици: 6201
YIELD: -4,66%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Много е приятно, че в паузата за националните отбори могат да се намерят безброй клубни възможности. Защото каквото и да си говорим, моите предпочитания са към клубните надпревари.

За вчера няма да правя анализи, само ще възкликна – отдъхнах си! И продължавам с удвоена амбиция. Отново ще посоча топ прогноза с възможно най-много подсигуровки.  Спрял съм се на мач от купата на футболната лига. Интересен групов турнир, който ми се наби в полезрението през миналия сезон. Основна тенденция са многото голове. Отборите играят освободено и без много да се замислят за защита. Отделно се получават и много хендикапни победи. Причината е, че в турнира са включени и елитни отбори с 21 годишни състезатели. Топ прогноза, Съндърланд – Карлайл 1 на 1,65 в efbet. Съперниците са от две различни нива, а и името на Съндърланд няма как да не всява респект. Жалко е, че този колос на английския футбол се подвизава в първа лига. Съндърланд спечели първия си мач с 8-1, в лигата върви добре след четири кръга. Карлайл обичайно обитава ниските места във втора лига. Мисля, че „черните котки“ ще гонят финал и купа в този турнир. Стойностната прогноза 1 с хендикап за 2,45 в efbet. Както се казва на жаргон – ще им напълнят кошарата.

Оставам в същия турнир поради посочените по-горе причини. Саутенд – Портсмут 2 с хендикап на 2,20 в efbet. Помпи са другия основен кандидат за финал в турнира. Флийтуд – Астън Вила 1 с над 3,5 гола за 3,20 в efbet. Подчертавам, че това е младежката формация на Вила, и същото се отнася за всеки отбор от Висшата лига и Чемпиъншип. Форест Грийн – Уест Бромич над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Още един голов спектакъл – Стивъндж – МК Донс гол/гол с над 2,5 за 2,15 в efbet. В този мач си заслужава да се потърси и по-висока линия.

Отивам в Шотландия, където също има турнирни мачове от купата на лигата. Също се провежда в групов формат. Хартс – Инвърнес 1 на 1,60 в efbet е най-рейтинговия знак.  Добавям към него Йист Файв – Кадънбийт 1 на 1,65 в efbet.

И още една купа, която традиционно попада в полезрението ми в гладни времена. В Дания мачовете за купата са синоним на хокейни резултати. Традиционно фаворитите не се спират докато не стигнат до 5-6 гола. Такъв днес е двубоя между Сидвест и Рандерс. Вариантите са два висок хендикап и голове за гостите. Отивам на над 3,5 гола за Рандерс за 2,20 в efbet. И за разнообразие Хеднестад – Виборг 2 с двоен хендикап за 1,80 в efbet. Ямербут – Миделфарт 1 на 1,80 в efbet отиваше към заглавие. Домакините са без грешка от началото на сезона, а гостите са от същата дивизия и са далеч назад. В Дания обаче намерих големия си знак за деня. Виби – Скиве 1 на 17,75 в efbet. Гостите са от по-високо дивизия, но са трагични през сезона.

Вчера съм 2 от 2 в Египет, но по-важното е, че сработи златното правило с над 1,5 гола през второто полувреме. Естествено е да повторя. Ентаг Харби – Исмаили, полувреме с повече голове – второ за 2,30 в efbet. И ако остане 0-0 през първото, атака на над 1,5 второто.

И последните участници в днешната сесия са от Нидерландия. Два мача от Ередивизе. Посочени са като много ясни, но за мен в това ниво разлики няма. Ден Бош – Алмиър 2 с гол/гол за 2,90 в efbet. И Хелмонд – Камбуур 2 с под 3,5 гола за 2,50 в efbet.