Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 50
Спечелени единици: 40
YIELD: -20.40%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.46%
Заложени единици: 9257
Спечелени единици: 8822
YIELD: -4,70%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

За начало на сушавия период поне настроение не липсва. Донякъде харесвам тези дни, защото ми дават отлична възможност да подхраня своята любознателност. Кога друг път ще се занимавам с английските дърводелци!?

Засега мачове не липсват, дори са повече от очакваното. Основната порция идва от добрата, стара Англия и стадионите с дървени седалки. Турнир за купата ЕФЛ е странен, но и любопитен. Груповата фаза вече се изчерпва и нещата с продължаващите напред са почти напълно ясни. Топ прогнозата е Съндърланд – Брадфорд 1 на 1,69 в efbet. Доста пропусклива от гледна точка на логика. Няма кой знае каква интрига, защото Съндърланд се класираха, а Брадфорд са твърдо последни в групата. По нашите ширини в такива мачове се кове изненадата. Но в Англия не познават подобни навици. Съндърланд е актуалният носител на купата и нищо чудно отново да ликува на „Уембли“. Написах „Уемлби“ за да подчертая основния смисъл на съперничеството. Досега в групата Съндърланд е с две победи, а Брадфорд с две загуби от по 0-3. Домакините са от Лига едно, а гостите от Лига две. Не виждам сериозни причини за убедителна победа на Съндърланд с 3-0.

И от същия турнир Портвейл – Ливърпул 21 -1 с хендикап за 2,40 в efbet, Скънторп – Донкастър 2 на 3,00 в efbet, Суиндън – Нюпорт гол/гол на 1,77 в efbet. Специално внимание на две бивши суперсили. Ипсуич излиза в люто локално дерби срещу Колчестър и головете изглеждат като неизбежност – 1 с гол/гол за 3,20 в efbet. И много важен мач на Портсмут срещу Кристал Палас 21 с 1 за 2,70 в efbet. Младежките отбори на големите отбори не се представят добре в този турнир.

От другите части на Англия още цели 3 възможности. В националната лига Олдършот – Рексям 2 на 2,00 в efbet. И от регионалните лиги Хъндърфорд – Хемел гол/гол на 1,70 в efbet и Лемингтън – Йорк гол/гол на 1,70 в efbet

В ранните часове в Катар имаме мачове за купата ,които също са с групова фаза. Ал Райан – Ум Салам над 3,5 гола за 2,85 в efbet и Ал Ахли – Ал Вакра над 3,5 гола за 2,95 в efbet. И към изключително пробитата логика. Вчера посочих два хикса, а мачовете завършиха с победи 3-1 и 4-1. Следвам това направление, но в такива случаи с ден закъснение се получава и предишната логика. 

Досега само екзотики, но футбол се играе и в Румъния. Във второто ниво закъсалите Конкордия срещу Астра с под 2,5 гола за 2,00 в efbet. И бегом към другата страна на Земята. Както се знае в Бразилия не правят пауза в първенството, когато имат мачове на националния отбор. Тази нощ два сериозни мача в Серия А. Гремио – Флуминензе 1 на 2,40 в efbet в последен отчаян опит за бягство от сигурното изпадане. И по-късно любимото твърд хикс на Атлетико Паранензе – Сеара за 3,65 в efbet. В Серия Б Крузейро ще се възползва от щедростта на Бруске и ще вкара поне 2 гола – над 1,5 гола за Крузейро в мача за 2,00 в efbet.

Отдавна не съм преглеждал ситуацията в атрактивното първенство на Уелс. Днес имам цели три избора от това екзотично място на света. Друидс – Флинт 2 с хендикап за 1,80 в efbet, Нютаун – Бала 2 за 2,40 в efbet и най-доброто Аберстуит – ТНС 2 с над 3,5 за 2,20 в efbet. Но става и за двоен хендикап.