Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 63
Спечелени единици: 64
YIELD: 0.95%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 55.50%
Заложени единици: 7696
Спечелени единици: 7242
YIELD: -5.90%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Случват се и такива срамни неща, хубаво е, че са много рядко. Много лош ден вчера, но така е като се ходи по тънък лед. Едно ще напиша в мое оправдание – при нормални обстоятелства с богат избор от мачове не бих се спрял на нито една от вчерашните ми прогнози. Чиста стрелба в тъмното.

Пета сесия в световните квалификации и вече поне са налични някакви насоки. А най-хубавото е, че до петък остават само още два дни. Топ прогноза, Уелс – Чехия под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Напоследък нещата с ъндърите не ми се получават, време е да пречупя тенденцията в моя полза. Случаят е подходящ, защото на терена е Уелс. Изключително рядко в Кардиф се получават голови зрелища. Доверявам се на тази тенденция. По смелата игра с три десети повече е двата да отбележат – Не. Този вариант е почти толкова чест, колкото и класическия ъндър. Групата е много силна, този мач е нещо като пряк сблъсък за второто място. Чехите тръгнаха силно, но имам усещането, че днес нещата няма да им се получат. В същата група Белгия – Беларус е с много труден профил, защото победата на домакините е ясна, но не става за игра. Не става за игра и над 2,5 гола за Белгия, а над 3,5 не ми допада. На чиста руска рулетка посочвам гол/гол за 3,30 в efbet. В 8 от последните 10 мача на Белгия, противниците им стигаха до попадение. Вярно е, че те бяха много по-квалитетни от Беларус, но пък индикацията, че белгийците са лесни в отбрана стои отворена.

Първите мачове за деня са сравнително близо до нас. Или поне са по на Юг. Азербайджан – Сърбия над 3,5 гола за 3,85 в efbet. Става и за над 2,5 гола, но насоката е, че в предишните си два двубоя сърбите вкараха 5 попадения, а допуснаха 4. Стадионът в Баку е подходящо място за много голове. В същата група Люксембург – Португалия е с малко опции и затова ще поема сериозен риск с точен резултат 0-2 за 4,70 в efbet. Съветът ми е, когато се получи този резултат по някое време на мача да кеширате мигновено.

В ранен час е Кипър и Словения и между двата варианта под 2,5 и гол/гол – Не, избирам втория за 1,65 в efbet. Което не е кой знае какво и смелата игра също трябва да бъде ориентирана към точния резултат. Който може да бъде 0-0 или 0-1. Хърватия – Малта, двата да вкарат – Да, за 3,30 в efbet. Кипър не вкара в Загреб, но Малта го направи два пъти в Търнава. „Соколите“ вкараха и на Русия в дебютния си мач от квалификациите. Точно с Русия са свързани най-големите ми очаквания тази вечер. Словакия – Русия 1Х двоен шанс за 2,00 в efbet, но всъщност усещането ми е за голям знак 1. В този мач домакините задължително ще отбележат попадение.

И последната група, където Турция прави истински фурор. Днес обаче е лакмусът дали южните ни съседи действително са във възход или просто са изиграли два добри мача. Турция – Латвия с изненадващо гол/гол за 3,30 в efbet. А в играта на живо над 3,5 гола в мача. Очаквам зрелище в Истанбул. Изцяло в живия сектор е Гибралтар – Нидерландия. Константните опции са твърде малко и единствената интересна е под 3,5 гола за 4,30 в efbet. Което пък означава, че на живо много добре ще е поставен и залогът за под 4,5 гола. Черна Гора – Норвегия е дубльорът ми за топ прогноза – 2 с над 2,5 гола за 2,65 в efbet. И двете съставляващи са напълно равностойни. Норвегия ще победи, а головете се подразбират от само себе си.

За добър старт на деня ви предлагам нещо интересно от Африка. Кот д Ивоар – Етиопия Х на 2,80 в efbet. Мачът започва в 16:00 часа, а равенството чудесно устройва и двата противника.