Световният шампион Франция е фаворит за спечелване на предстоящото европейско първенство. “Петлите” разполагат с великолепен състав и играят аткрактивен футбол. Те имат осем победи в последните си 11 мача, а от началото на 2019 г. имат две загуби – едната от Турция, а другата в приятелска среща с Финландия.

Отборът на Дидие Дешан приема в контрола Уелс, който също се готви за Евро 2020. Селекционерът върна в състава Карим Бензема и той може да изиграе първия си мач от пет години с екипа на Франция. Килиан Мбапе и Антоан Гризман пък може да бъдат оставени на пейката. Новото попълнение на Милан Майк Мейно също има възможност да получи шанс за изява на вратата.

За златното поколение на Уелс това може да се окаже последен шанс за нещо голямо, тъй като вече се говори за отказване от футбола от страна на Гарет Бейл. Тимът на Робърт Пейдж има четири победи в последните си пет мача. Очаква се той да заложи в атака на Бейл, Хари Уилсън и Кийфър Мур, а тийнейджърът Рубин Колуил да дебютира за тима. Пейджъ вероятно няма да рискува с включването на Бен Дейвис, Аарън Рамзи и Джо Алън, който не са в оптимална кондиция.

Очакванията са за открит футбол и ситуации и пред двете врати. Коефициентът на efbet за над 2.5 гола е 1.90, а за под 2.5 гола е 2.00.